Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 12:55

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βελτίωση στην άμυνα θέλει ο Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βελτίωση στην άμυνα θέλει ο Σακελλαρόπουλος

Με το... δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής ο Απόλλωνας, κερδίζοντας το Σάββατο με 4-2 τη Μεθώνη.

Η καλαματιανή ομάδα έδωσε συνέχεια στις νίκες με Ράχη, Σπερχογεία για το κύπελλο Μεσσηνίας και ο Τάκης Σακελλαρόπουλος έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. Ο τεχνικός του Απόλλωνα τονίζει πάντως, ότι ακόμα δεν έχει φθάσει η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο.

“Χρειαζόμαστε δουλειά και βελτίωση, ιδιαίτερα στην άμυνα. Υπάρχουν βέβαια και απουσίες. Είμαι όμως ευχαριστημένος, γιατί κερδίσαμε μια αξιόμαχη ομάδα, όπως είναι η Μεθώνη”. Η συνέχεια περιλαμβάνει το πρώτο φετινό εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο τον Παπαφλέσσα Χώρας. Ο Απόλλωνας ενδέχεται να αγωνιστεί πάλι με ελλείψεις, καθώς οι Παναγάκης, Κακαλής, Κωνσταντόπουλος, Λαγωνικάκος ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Βασιλόπουλος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Περισσότερες πιθανότητες να προλάβει έχει ο Παναγάκης.

4 γκολ σε δύο ματς ο 16χρονος Γιώργος Μούζος!

Ενας από τους πρωταγωνιστές και σκόρερ της νίκης του Απόλλωνα στην πρεμιέρα, ήταν ο Γιώργος Μούζος.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του στην Α’ τοπική, καθώς αποκτήθηκε φέτος από τον Αίαντα.

Ο Μούζος σκόραρε δύο φορές και στο προηγούμενο ματς με τη Σπερχογεία (κύπελλο). Δύο παιχνίδια, τέσσερα γκολ λοιπόν για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή , που αφήνει υποσχέσεις, όπως επίσης και οι νεαροί Καρύδης και Κοτσιλιέρης.