Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2020 14:30

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: “Να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα ματς”, δηλώνει ο Παν. Πολίμος

Γράφτηκε από τον

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ (Καρατζούλιας, Σαραντόπουλος, Δαλκαφούκης) ο Εθνικός νίκησε την Κυριακή 3-1 εντός έδρας τον Παπαφλέσσα Χώρας και ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η ομάδα του Μελιγαλά έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Δεν το έκανε και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε την ισοφάριση. Ο,τι δεν έκανε όμως στο πρώτο 45λεπτο , το πέτυχε στα πρώτα 18 λεπτά του δευτέρου μέρους και με δύο γκολ στο 51’ και στο 63’ “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς.

“Κάθε αρχή και δύσκολη. Ηταν επιτακτική ανάγκη η νίκη. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που φέτος κάνει τα πρώτα της βήματα στην Α’ τοπική. Θα μπορούσαμε κυρίως στο α’ ημίχρονο, να πάμε με ασφάλεια στα αποδυτήρια. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και σε μια ανύποπτη φάση στο τελευταίο λεπτό δεχτήκαμε την ισοφάριση. Μπήκαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε, είδαμε τα λάθη μας, τα κενά που παρουσίασε ο αντίπαλος και καταφέραμε και χτυπήσαμε γρήγορα, με δύο πολύ ωραία γκολ”, η αποτίμηση του Παναγιώτη Πολίμου για την κυριακάτικη πρεμιέρα. Ο προπονητής του Εθνικού μιλώντας στην σελίδα του συλλόγου στο Facebook, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το θετικό ξεκίνημα, αλλά τόνισε ότι: “Θα πρέπει να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα ματς. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, όμως θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο σωστοί και απλοί σε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού. Το ματς αυτό μας έδειξε πάρα πολύ και θα μας δώσει μαθήματα για να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον”. Αγωνιστικά, ο Εθνικός προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ανάληψης, που ξεκίνησε με ήττα (2-0 από την Ομόνοια) το πρωτάθλημα.