Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020 11:04

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Αήττητος σε φιλικά και κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Τσεπελέ και Γκελγκέρια, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε την περασμένη Κυριακή 2-0 τον Πάμισο στον Αγιο Νικόλαο και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη σε πέντε φιλικές αναμετρήσεις.

Είχαν προηγηθεί τα διπλά με Εθνικό (1-4), Μάνη (1-3) και η νίκη στο “Καπετάν Βασίλης” με 3-1 επί της Κυπαρισσίας. Ακόμα ο ΑΟΔ έχει αναδειχθεί ισόπαλος στο γήπεδό του 1-1 με την Εθνική Ενόπλων. Στο κύπελλο Μεσσηνίας, μετρά δύο εκτός έδρας προκρίσεις με Α.Ε. Αβίας (1-5) και Ακρίτας Κορώνης με 1-3 στην παράταση και περιμένει την κλήρωση στις 2 Οκτωβρίου για να μάθει αντίπαλο στα προημιτελικά.
Τα παραπάνω αποτελέσματα δίνουν ψυχολογία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Ο Αλέξης Μαντζούνης γνωρίζει βέβαια ότι οι νίκες στα φιλικά δεν σημαίνουν κάτι, αλλά εκτιμά ότι η
ομάδα του είναι σε καλό δρόμο. Κόντρα στον Πάμισο έκανε μάλιστα την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση. “Δείξαμε πολύ καλή εικόνα και μπορώ να πω ότι ήταν η πιο πειστική εμφάνιση όσον αφορά τη διάρκεια
και την απόδοση. Τα παιδιά αφομοιώνουν στοιχεία που δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα και είμαστε σε καλό δρόμο”, λέει στην “Ε” ο προπονητής του Διαβολιτσίου.

Με προβλήματα η προετοιμασία

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, οι Σεντεμέντες και Κωνσταντακόπουλος ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις σε γόνατο και ώμο αντίστοιχα και η μαγνητική θα δείξει το μέγεθος των τραυματισμών. Ακόμα ο Πιτσιλής είναι άρρωστος και ο Χότζα υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Φιλικά με Ερμή Μελιγούς και Παναρκαδικό

Τον νεοφώτιστο στη Γ’ εθνική Ερμή Μελιγούς θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. σε φιλικό ματς ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς ματαιώθηκαν τα φιλικά με Πανγυθεατικό. Ετσι ο ΑΟΔ θα παίξει με τον πρωταθλητή Αρκαδίας, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει, μία ακόμα ομάδα της Αρκαδίας, τον Παναρκαδικό. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η μέρα και η έδρα του δεύτερου φιλικού.