Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 13:43

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Με ανεβασμένη ψυχολογία κόντρα στο Καλό Νερό

Γράφτηκε από τον

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Τέλλου Αγρα στο πρωτάθλημα, με τη νίκη στο Πεταλίδι επί του τοπικού Απόλλωνα.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων έδειξε χαρακτήρα και πήρε το διπλό στο Πεταλίδι, κάτι που άξιζε βάσει της συνολικής της εικόνας. Ιδιαίτερη αξία αποκτά αυτή η νίκη επειδή ήρθε με ανατροπή στο σκορ, κάτι που δίνει ψυχολογία στους “ερυθρόλευκους” εν όψει της συνέχειας.

Κέρδος οι μικροί

Κέρδος για τον Αγρα αποτελεί και η εμφάνιση των πιτσιρικάδων του συλλόγου.Οι Καραχούντρης, Καυκής, Λακριντής και Αλεξανδρόπουλος πήραν φανέλα βασικού και τα πήγαν εξαιρετικά σε αυτό το παιχνίδι, δείχνοντας πως το μέλλον τους ανήκει.
Το παιχνίδι αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα του Δημήτρη Λίτσα που προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Καλό Νερό.
Στους Γαργαλιάνους γνωρίζουν πως το Καλό Νερό είναι μια σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, δεν θεωρούν πως θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία και περιμένουν πως θα γίνει πραγματικό ντέρμπι την Κυριακή. Ο δείκτης δυσκολίας λοιπόν θα είναι σίγουρα πιο μεγάλος, με τους ανθρώπους του Αγρα να μην λησμονούν πως πέρυσι το Καλό Νερό τους είχε κερδίσει μέσα έξω και μάλιστα μέσα στους Γαργαλιάνους με βαρύ σκορ (0-5). Στόχος του Τέλλου Αγρα είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό από αυτό το ματς.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους “ερυθρόλευκους” με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Λίτσα.

Επέστρεψε ο Κάππος

Στο μεταγραφικό μέτωπο ο Τέλλος Αγρας προχώρησε σε μια ακόμη μεταγραφή αποκτώντας τον Γιώργο Κάππο που αγωνιζόταν σε ομάδα της Αχαϊας.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα των Γαργαλιάνων και θα ενισχύσει το αριστερό άκρο των “ερυθρολεύκων”.
Από εκεί και πέρα οι διοικούντες του Τέλλου Αγρα κινούνται για την απόκτηση και ενός μεσοεπιθετικού, κάτι που κρίνεται αναγκαίο μετά το διαζύγιο με τον Θανάση Γεωργιόπουλο.