Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 14:13

ΟΜΟΝΟΙΑ: Με ψυχολογία στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Με ψυχολογία στην Κυπαρισσία

Ιδανικά έχει ξεκινήσει η σεζόν για την Ομόνοια, καθώς μετρά δύο προκρίσεις στο κύπελλο με Παπαφλέσσα Χώρας, Ολυμπιακό Ανάληψης και νίκη στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής με τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Τρεις νίκες που έχουν ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών της καλαματιανής ομάδας, η οποία θέλει να πετύχει την άνετη παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Οσον αφορά
το κύπελλο, περιμένει να μάθει αντίπαλο στα προημιτελικά στην κλήρωση του Οκτωβρίου. “Είναι ιδανικό το ξεκίνημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά για να φθάσουμε στο επίπεδο που χρειάζεται”, τονίζει ο προπονητής της Ομόνοιας Γιώργος Αργυρόπουλος (φωτό). Η συνέχεια περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με την Κυπαρισσία, η οποία είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική.
Ενα ματς με υψηλό δείκτη δυσκολίας, καθώς όπως λέει και ο Γ. Αργυρόπουλος: “Η Κυπαρισσία είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και προετοιμαζόμαστε ώστε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε”. Το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία έχει να κάνει με τον μεσομαυντικό Δημήτρη Σταυρόπουλο, που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.