Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 16:27

Αναστόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Στόχος της Καλαμάτας η άνοδος, αλλά όχι στα... λόγια»

Γράφτηκε από τον

Προβάδισμα για να κάνει το… repeat στην Super League δίνει στον Ολυμπιακό ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος φορ μίλησε για τους διεκδικητές του τίτλου και την προσπάθειά τους στην Ευρώπη, αλλά και την αποστολή που έχει αναλάβει να επαναφέρει στα «σαλόνια» την Καλαμάτα.

Αναλυτικά, ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε στον Γιάννη Καραλή για:

-τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο και φέτος στην Ελλάδα. Μπορεί να φεύγουν κάποιοι παίκτες, αλλά οι αντικαταστάτες που παίρνει ο κ. Μαρινάκης είναι αν όχι καλύτεροι ισάξιοι εκείνων που αποχωρούν. Πιστεύω πως θα περάσει την Ομόνοια, νομίζω πως θα τα κατάφερνε ακόμη κι αν δεν είχε βάλει το δεύτερο γκολ ο Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις».

-τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει. Και στο πρώτο ματς αν είχε μπει το πέναλτι θα είχε διαφορετική εξέλιξη η αναμέτρηση στη Ρωσία. Θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο, αν και είναι ασταθής και έχει κάποιες μεταπτώσεις στην απόδοσή του».

-την ΑΕΚ: «Η αποστολή της ΑΕΚ με τη Βόλφσμπουργκ είναι πολύ δύσκολη. Οι γερμανικές ομάδες δεν καταλαβαίνουν ούτε από κορονοϊό, ούτε από τίποτα. Θέλω να πιστεύω πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη από χθες και θα το παλέψει».

-τους στόχους της Καλαμάτας: «Θέλουμε να επαναφέρουμε την Καλαμάτα εκεί που αξίζει βάσει της ιστορίας της. Στόχος είναι η άνοδος, αλλά αυτό δεν γίνεται στα λόγια. Έχουμε όλοι υποχρέωση να συμβάλλουμε ο καθένας από τη θέση του για να γυρίσουμε στη φυσική μας θέση. Έχουμε έναν κορμό 7-8 από πέρσι και με κάποιες προσθήκες θα είμαστε έτοιμοι».

Πηγή: sport-fm.gr