Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 21:06

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δυναμώνει στην επίθεση με Μαρκόφσκι

Γράφτηκε από τον

Για λογαριασμό της “Μαύρης Θύελλας”  θα σκοράρει τη νέα σεζόν ο Μάρκο Μαρκόφσκι!

Ο Σέρβος επιθετικός (ύψος 1.91 μ.), τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Καλαμάτας,  που έγινε πλέον η 8η ομάδα στην εν Ελλάδι καριέρα του, καθώς έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Ξάνθη, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό και πέρυσι στον Απόλλωνα!

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει., ενισχύοντας  αισθητά τη γραμμή κρούσης της Καλαμάτας.  Πρόκειται για παίκτη που αναμένεται να κάνει τη διαφορά στη Football League έχοντας παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα.

Εκτός Ελλάδας  ο γεννημένος (26 Μαΐου του 1994)  στο Βελιγράδι Μάρκο Μαρκόφσκι,  έχει παίξει σε Μπνέι Σακχνίν, Σερίφ Τιράσπολ, Μπάνατ Ζρένιανιν, Μπόρατς Κάτσακ, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Ζέμουν, ενώ έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ομάδα Σερβίας – Μαυροβουνίου Κ 19.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο νέος παίκτης της Καλαμάτας δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την Καλαμάτα να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ 2 και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου να σκοράρω πολλά γκολ. Φόρτσα Μαύρη Θύελλα”!

Η μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματά εδώ για τη μεσσηνιακή ομάδα, που είναι κοντά και στην απόκτηση αριστερού μπακ.