Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 12:32

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Πρώτη φετινή ήττα από Ερμή Μελιγούς (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Πρώτη φετινή ήττα από Ερμή Μελιγούς (φωτό)

Την πρώτη του ήττα σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια γνώρισε χθες το Διαβολίτσι από τον Ερμή Μελιγούς στο “Καπετάν Βασίλης” με σκορ 2-0.

Ο ΑΟΔ είχε δώσει μέχρι χθες επτά παιχνίδια από τον Αύγουστο, πέντε φιλικά και δύο ματς κυπέλλου, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία.
Χθες ηττήθηκε με 2-0 από τον Ερμή Μελιγούς, ο οποίος πήρε τον τίτλο πέρυσι στην Αρκαδία και το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική.
Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη έπαιξε με απουσίες, μιας και για διάφορους λόγους έλειψαν οι Σεντεμέντες, Κωνσταντακόπουλος, Χότζα και Πιτσιλής.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή και έχασαν ορισμένες ευκαιρίες, όμως στο δεύτερο και με τις αλλαγές που έγιναν έχασαν τη συνοχή τους και δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί.
Φάνηκε πάντως πως υπάρχει ένα πρόβλημα στο γκολ και σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψει τις δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η Μεσσηνιακή ομάδα.
Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΔ είχε δύο καλές στιγμές με κεφαλιά του Αθανασόπουλου και σουτ του Μουλιάτου.
Η Αρκαδική ομάδα έκανε το 0-1 στο 60’ με σουτ έξω από την περιοχή του Ράλλιου.

Το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 82’ με πλασέ του Κοδέλα ύστερα από ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή του Διαβολιτσίου.
Ο ΑΟΔ ξεκίνησε με την εξής 11αδα:
Δήμας, Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος, Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Γκελγκέρια, Μουλιάτος, Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος, Τσεπελέ (60’ Τσουκαλάς), Κοτσοβός (55’ Γεωργιόπουλος).
Επαιξαν ακόμη και οι: Βλάχος, Ψυχογιάννης και Κυριακούλης.
Την προσεχή Κυριακή το Διαβολίτσι θα δώσει ένα ακόμη φιλικό με αντίπαλο τον Παραρκαδικό. Αυτό θα είναι το τελευταίο τεστ πριν από την πρεμιέρα της Γ’ εθνικής που έχει οριστεί για τις 11 Οκτωβρίου, με τον ΑΟΔ να παίζει στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο.