Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 14:35

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-0:Εντυπωσιακοί οι Μανιάτες!

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-0:Εντυπωσιακοί οι Μανιάτες!

Εντυπωσιακή ήταν χθες η Α.Ε. Μάνης που μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας από τον Πανθουριακό, νίκησε το ευρύ 3-0 τον ισχυρό Ακρίτα Κορώνης!

Οι Μανιάτες έδειξαν από το ξεκίνημα τα... δόντια τους και προηγήθηκαν νωρίς με τον... συνήθη ύποπτο Γιάννη Χελά.
Στη συνέχεια έλεγξαν το ματς και έβαλαν και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο με τον Κλέαρχο Αλεξανδρόπουλο.
Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φετάχου με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
Η Κορώνη από την άλλη παρατάχθηκε δίχως τους Γεωργιόπουλο και Τσάνι, ενώ έχασε και στο πρώτο δεκάλεπτο και τον Μουτζούρη με τραυματισμό.
Γενικώς όμως η εικόνα της δεν ήταν καλή και εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων για ένα τόσο δύσκολο ματς.
Μόλις στο 2’ ο Μουστάκας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Χελάς με προβολή έκανε το 1-0. Ο καλαματιανός φορ μάλιστα αφιέρωσε το γκολ στους συμπαίκτες του Δημήτρη Σκιά και Γιώργο Μπαλίκη που χθες είχαν γενέθλια!
Στο 20’ σε αντεπίθεση οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Τσουλάκου που μπλόκαρε ο Σακκάς, ενώ έξι λεπτά αργότερα το απευθείας φάουλ του Κλουβάτου έδιωξε ο Σακκάς με γροθιές σε κόρνερ.

Το 2-0 για την ομάδα του Τάκη Δρούγα σημειώθηκε στο 33’ όταν σε αντεπίθεση ο Αλεξανδρόπουλος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα, με την Κορώνη να προσπαθεί σπασμωδικά να αντιδράσει.
Στο 66’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Μάραντο να δίνει στον Σπανό που δεν έκανε καλό τελείωμα και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 68’ μετά από κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου ο Πολυμενέας έπιασε την κεφαλιά που έφυγε ψηλά άουτ.
Το τρίτο γκολ για τους Μανιάτες σημειώθηκε στο 84’ με τον Αλεξανδρόπουλο να τροφοδοτεί τον Φετάχου που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Μπουρίκας και Σταυρόπουλος.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Πουλάκος (80’ Γιαννής), Χελάς (85’ Σπυρέας), Χατζηπαναγιώτης (87’ Χάνκο), Κλουβάτος, Πολυμενέας, Μπερμπέρη, Τσουλάκος, Μουστάκας, Φετάχου, Αλεξανδρόπουλος.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Κρητικάκης, Μπίζος, Κουτσουμπός, Μουτζούρης (10’ λ. τρ. Παναγιωτόπουλος), Υμεράσι (45’ λ. τρ. Πέτσι), Μερκούρης (92’ Λυμπέρης), Μάραντος (92’ Σαρδέλης), Τσιμικλής, Σπανός, Σταμάτης.