Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 15:07

ΜΕΘΩΝΗ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-1: Σπουδαία νίκη με ανατροπή!

Γράφτηκε από τον

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή και απέναντι σε δυνατή ομάδα κατόρθωσε και πήρε χθες η Μεθώνη...

Η ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου κέρδισε με 2-1 τον Πανθουριακό και έδειξε πως στην έδρα της θα είναι σκληρό... καρύδι για κάθε αντίπαλο.

Από την άλλη η ομάδα της Θουρίας μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τη Μάνη, δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο ούτε τη 2η αγωνιστική και έχει πλέον μόλις ένα βαθμό μετά από δύο αγώνες.
Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 20’ ο Χαρλέπας κέρδισε πέναλτι από τον Μπούρδο, με τον Πουλάκο να ευστοχεί από τα 11 βήματα, σκοράροντας κατά της τέως ομάδας του (0-1).
Ομως οι γηπεδούχοι δεν επηρεάστηκαν από αυτό το γκολ και στο 31’ έφεραν το ματς στα ίσια με πλασέ του Τσατά μετά από πάσα του Παυλόγιαννη.
Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και δεν είχε πολλές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Φαινόταν πως όποια ομάδα έβαζε το γκολ, αυτή και θα κέρδιζε...
Στο 58’ ο Παυλόγιαννης με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Λίβα και ανέτρεψε το σκορ για την Μεθώνη (2-1).
Μέχρι το φινάλε ο Πανθουριακός πίεσε για την ισοφάριση και έχασε ορισμένες ευκαιρίες με τους Πουλάκο και Χαρλέπα, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τον Βανικιώτη και την Τσαούση.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος (62’ Παπαδημητρίου), Καγιανάς (89’ Θ. Σταματελόπουλος), Κουτίβας, Μπούρδος, Σαμπάνι, Πεϊδης, Τσατάς (85′ Τσάνε), Τομαράς, Παυλόγιαννης, Αθ. Σταματελόπουλος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Λίβας, Παντσιώτης, Καλύβας, Γιαννακόπουλος, Παπαγεωργίου, Λιόλιος, Χαρλέπας, Μάραντος (55’ Τσίκληρας), Πουλάκος, Εμμανουήλ, Οδεμισιώτης (76’ Λυμπερόπουλος).