Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 16:41

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Πρώτο τρίποντο με Τσώνη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-0: Πρώτο τρίποντο με Τσώνη (φωτό)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατέκτησε το Σάββατο ο Ολυμπιακός Ανάληψης επί του Εθνικού Μελιγαλά με σκορ 1-0.

“Χρυσός” σκόρερ για το συγκρότημα του Νίκου Γεωργακλή ήταν ο Αλέξανδρος Τσώνης με πλασέ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Αγίου Νικολάου στη Μπούκα και οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το τρίποντο, ήταν πιο ουσιαστικοί και στο τέλος έφυγαν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Από την άλλη ο Εθνικός Μελιγαλά δεν έδειξε το πρόσωπο της πρεμιέρας με τη Χώρα, ήταν σχετικά καλός μόνο στο πρώτο μέρος όπου είχε και ένα ακυρωθέν γκολ και μοιραία έφυγε ηττημένος από το γήπεδο.
Στο 15’ το σουτ του Δημητρίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Αργυρόπουλο.
Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Πάνου Πολίμου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Δαλκαφούκη ύστερα από σέντρα του Διακουμάκου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 25’ με τον Ξυδιά να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει στον Διακουμάκο και να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Εθνικό στο 48’ με την κεφαλιά του Μακρή μετά από κόρνερ του Σαραντόπουλου να μη βρίσκει στόχο.

Στο 55’ σημειώθηκε το γκολ που έκρινε τον αγώνα, όταν οι Ξυδιάς, Κοντομανωλόπουλος και Τσώνης συνεργάστηκαν ωραία και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι “ερυθρόλευκοι” απείλησαν και στο 61’ με τον Παπαβασιλόπουλο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Αργυρόπουλος.
Ο Εθνικός παρότι ήταν πίσω στο σκορ, δεν έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο ημίωρο και έτσι ο Ολυμπιακός Ανάληψης κράτησε εύκολα το υπέρ του σκορ.

Το ματς σφύριξε ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Αράπη και Γεωργαντά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Ξυδιάς, Δημητρακόπουλος, Μωραγιάννης (43’ Σταματόπουλος), Κακογιάννης, Κρεμύδας, Παυλάκος, Τσώνης (75’ Καλογερόπουλος), Κοντομανωλόπουλος (73’ Θεοδοσόπουλος), Παπαβασιλόπουλος (84’ Γιαννόπουλος),
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Διακουμάκος (80’ Κλεφτόγιανννης), Μακρής, Φέστας, Σαραντόπουλος, Λάγιος, Δαλκαφούκης, Σαούτης, Κανελλόπουλος (63’ Ζύλφο), Καρατζούλιας,Ρουμελιώτης (65’ Ράτσεφ).