Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 17:10

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 1-1: Βαθμός με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η χθεσινή αναμέτρηση στη Σπερχογεία ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Μαραβέλα και οι “ταύροι” απάντησαν στο 77’ με τον Πετράκο. Το Πεταλίδι αγωνίστηκε από το 57’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πανταζή, αλλά έφυγε με βαθμολογικό όφελος και έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Τέλλο Αγρα.

Για τους γηπεδούχους ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία ύστερα από αυτή στην Πύλο και το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα, που ήρθε από τον... πάγκο. Ο Πετράκος πέρασε στο ματς στο 75’ στη θέση του Ν. Μάλαμα και δύο λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το Πεταλίδι είχε προηγηθεί με πλασέ του Μαραβέλα στο 10’ ύστερα από σέντρα του Κωτσάκη.
Ηταν ένα δυνατό ματς, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν νωρίς, αλλά η αποβολή του Πανταζή με 2η κίτρινη κάρτα στο 57’ τους άλλαξε τα πλάνα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, έφεραν το ματς στα ίσια και λίγο έλειψε να το πάρουν. Και αυτό γιατί στο 95’ από φάουλ του Μπούνα, ο Γαβράς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του σκόρερ. Μια απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των “ταύρων”. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ταβουλαρέα. 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Γαβράς, Δωδεκάτος, Μπούνας, Καπινιάρης, Ζέππος (65’ Δημητρίου), Μπαζάνης (7’ λ.τρ. Μπαντάς), Τσάκωνας, Κ. Μάλαμας, Ν. Μάλαμας (75’ Πετρακος), Καλογερόπουλος (65’ Ι. Καραχάλιος).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Σπάλλας, Αθανασόπουλος, Φαράντος, Πανταζόπουλος, Παναγόπουλος, Φωτόπουλος, Γουδέλης (55’ Κωστόφ), Μαραβέλας, Πανταζής, Θερριός (66’ Σώκαλης), Κωτσάκης (67’ Χούτος).