Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 18:35

Στον Ατρόμητο ο Χριστοδουλόπουλος

Γράφτηκε από τον
Στον Ατρόμητο ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 77 στην ομάδα του Περιστερίου.

Επίσημα κάτοικος Περιστερίου ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Ατρόμητος ολοκλήρωση μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (28/9) ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 77 στην πλάτη. Ήδη από την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει σε συμφωνία. Ο Ατρόμητος προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

Αυτή είναι πέμπτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά από τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας για 1 έτος(2021) και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 77.

Ο Χριστοδουλόπουλος γεννήθηκε στις 19.12.1986. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως δεύτερος φορ, με πολύ μεγάλη εμπειρία και 35 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα.

Ο Λάζαρος έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα, Σαμπντόρια, ΑΕΚ και Ολυμπιακό με 388 συνολικά συμμετοχές, 75 γκολ και 37 ασιστ σε Ελλάδα και Ιταλία. Μεταξύ των επιτυχιών του συναντάμε 3 πρωταθλήματα Ελλάδας(με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό), 2 κύπελλα Ελλάδας(με ΑΕΚ και Ολυμπιακό) ενώ ψηφίστηκε ως MVP και καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2018.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους. Το πρωί προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Έλληνας διεθνής επιθετικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να συνεχίζεις την καριέρα σου σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο της Ελλάδας που διαθέτει εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών και χαίρομαι πολύ που θα επανέλθω στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις στο επίπεδο που επιθυμώ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον προπονητή κ. Κάναντι και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο για τη σύναψη της συμφωνίας μας και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με πολλές επιτυχίες και να είμαστε όλοι υγιείς".

Πηγή: sport24.gr