Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 11:08

Στην Καλαμάτα Νικοπολίδης και Ιμπαγάσα για τη συνεργασία Ολυμπιακού - Αναγέννησης

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα θα βρεθούν σήμερα ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Αριέλ Ιμπαγάσα στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Αναγέννηση Παραλίας σε επίπεδο ακαδημιών.

Εκτός από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που εργάζονται στα τμήματα υποδομής των “ερυθρόλευκων” θα επισκεφτούν την πόλη και ο Θοδωρής Ελευθεριάδης, τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της ΠΑΕ και Βασίλης Νάνος, διευθυντής των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Ο Νικοπολίδης είναι υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής της Κ 19 του Ολυμπιακού και ο Ιμπαγάσα, προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες.

“Το περιεχόμενο αυτής της επίσκεψης θα αποτελείται από διάφορες συναντήσεις με φορείς της πόλης, καθώς και παρουσία του επιτελείου στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας, ώστε να παρακολουθήσουν και δια ζώσης την προπόνηση των αθλητών μας. Καλούμε όλους τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να δουν και να γνωρίσουν από κοντά

τους προπονητές του Ολυμπιακού να είναι στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας στις 16:00!”, αναφέρει η ανακοίνωση της Αναγέννησης.