Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2020 12:45

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: “Να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας”, επισημαίνει ο Τάκης Δρούγας

Γράφτηκε από τον

Να συνεχίσει την περσινή καλή πορεία και να πάει ένα βήμα παραπάνω δείχνει ικανή η Α.Ε. Μάνης στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Α’ τοπικής.

Οι Μανιάτες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα από τον Πανθουριακό και την επιστροφή στο σκορ από το 2-0, στη 2η αγωνιστική κέρδισαν κατά κράτος τον Ακρίτα Κορώνης με 3-0, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.
Λογικό λοιπόν ο προπονητής της ομάδας Τάκης Δρούγας να έχει μείνει ικανοποιημένος από τους παίκτες του και να περιμένει ανάλογη συνέχεια...
“Η Κορώνη είχε δείξει και πέρυσι πως ήταν μια σκληρή ομάδα και με τις προσθήκες που έκανε φαίνεται πως έχει βάλει στόχο για παραπάνω πράγματα. Εμείς όμως στο μεταξύ μας παιχνίδι ήμασταν αισθητά καλύτεροι και το γρήγορο γκολ μας βοήθησε να παίξουμε πιο ελεύθερα και δεν δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη.

Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει τη φιλοσοφία μου και πως θέλω να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, με κατοχή μπάλας και γρήγορες εναλλαγές στην επίθεση”, επισημαίνει στην “Ε” ο 45χρονος τεχνικός και προσθέτει:
“Κάθε ομάδα φαίνεται πόσο καλή είναι από την διάρκεια και εκεί πρέπει να εστιάσουμε κι εμείς. Σίγουρα το καλό ξεκίνημα μας βοηθά στην ψυχολογία.
Εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει ειδικά τώρα στην αρχή κι εμείς παίζουμε σε κάθε ματς για τη νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος”.

Αμφίβολος ο Χελάς

Η Μάνη δοκιμάζεται την Κυριακή στους Γαργαλιάνους απέναντι στον Τέλλο Αγρα, με τον καλαματιανό προπονητή να περιμένει δύσκολο ματς, τονίζοντας όμως πως θα παίξουν για τη νίκη.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με τον Τάκη Δρούγα να πονοκεφαλιάζει για δύο ποδοσφαιριστές, η συμμετοχή των οποίων είναι αμφίβολη... Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ της Μάνης Γιάννη Χελά και τον νεαρό Παναγιώτη Πουλάκο που δέχθηκαν χτυπήματα στο ματς με την Κορώνη και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.