Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2020 11:17

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Κληρώνει για τα προημιτελικά

Γράφτηκε από τον

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του κυπέλλου Μεσσηνίας θα μάθουμε σήμερα, καθώς στις 3 το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση της δ’ φάσης του θεσμού.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ και όχι στα γραφεία της Ενωσης όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Θα μπορεί να παρευρεθεί ένας εκπρόσωπος από κάθε ομάδα, που θα έχει δικαίωμα εισόδου μόνο αν φορά μάσκα.
Στην κληρωτίδα θα μπουν μια ομάδα από τη Γ’ εθνική, πέντε από την Α’ τοπική και δύο από την Α1 τοπική.
Ο λόγος για τους Α.Ο. Διαβολιτσίου, Απόλλωνα Καλαμάτας, Εράνη, Α.Ε. Μάνης, Κυπαρισσία, Ομόνοια, Δώριο και Ηρακλή Καλαμάτας.
Οι προημιτελικοί θα είναι νοκ – άουτ και σήμερα θα γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής τους. Το πιθανότερο είναι να γίνουν τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου.
Κλήρωση θα γίνει και για την ημιτελική φάση (18 Νοεμβρίου) με τη διαφορά ότι στους “4” οι αγώνες θα είναι διπλοί.
Ο τελικός έχει οριστεί για τις 11 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, εκτός αν ζητηθεί από την ΕΠΟ νωρίτερα ο κυπελλούχος.
Θυμίζουμε ότι κάτοχος του τροπαίου είναι ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που ως ομάδα Γ’ εθνικής έχει και τις περισσότερες θεωρητικά πιθανότητες να το κατακτήσει και φέτος. Στον αντίποδα Δώριο και ΗρακλήςΚαλαμάτας είναι οι μοναδικές ομάδες από την Α1 που συνεχίζουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ελπίζουν, όπως και οι υπόλοιπες πέντε. Το κύπελλο αλλωστε είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Πρόσφατο παράδειγμα ο Νέος Αρις που την περσινή περίοδο έφθασε μέχρι τα ημιτελικά.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ