Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2020 17:06

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τραπέζι στους παίκτες πριν από την πρεμιέρα

Γράφτηκε από τον

Το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας έκανε την Τετάρτη το βράδυ η διοίκηση της ΑΕΚ Καλαμάτας στην ταβέρνα “Μαρίνα Σάκης”.

Ηταν μία συνάντηση, εκτός αγωνιστικού χώρου και έγινε λίγες ημέρες πριν την εντός έδρας πρεμιέρα στην Α1 τοπική με τη Θύελλα Χαρακοπιού. Με την κίνηση αυτή η διοίκηση θέλησε να τονίσει το οικογενειακό κλίμα, που υπάρχει στην ομάδα, καθώς επίσης να τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών και οι ίδιοι να νιώθουν ότι σε κάθε υποχρέωση της ομάδας θα έχουν δίπλα τους τους παράγοντες της. Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν τα μέλη της διοίκησης, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Ασημακόπουλος και ο προπονητής Αγγελος Σπάλλας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε μετά από πρόσκληση της διοίκησης ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στην ομάδα να έχει μια καλή χρονιά με υγεία.
Εκ μέρους της διοίκησης ο Κώστας Τριαντόπουλος στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε: “Αρχικά εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ολοι στην ομάδα θα καταβάλουμε την προσπάθειά μας για να πετύχει τους στόχους τη φετινή χρονιά.
Το παρών στην προχθεσινή συνάντηση έδωσαν οι ποδοσφαιριστές Στάθης Κουτουμάνος, Αντώνης Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Σταματόπουλος, Κώστας Κοσμάς, Τζανέτος Κατσαρέας Αρτέμης Πάλιας, Χρήστος Εμμανουήλ, Νεκτάριος Σταθόπουλος, Γιάννης Ρούσεφ, Στέλιος Χρεββατόπουλος Παναγιώτης Βέλμαχος, Αντώνης Χριστόπουλος, Κώστας Παπαλάμπρος, Παναγιώτης Γερμάνης και Γιώργος Τσικρικάς. Από το τραπέζι απουσίαζαν κάποιοι παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.