Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 15:32

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στην Εράνη

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στην Εράνη

Το δεύτερο φετινό εντός έδρας ματς θα δώσει την Κυριακή ο Απόλλωνας Πεταλιδίου, με αντίπαλο την Εράνη.

Ενα παιχνίδι με υψηλό δείκτη δυσκολίας με δεδομένη τη δυναμικότητα των Φιλιατρινών, αλλά και τις σημαντικές απουσίες που έχουν οι νεοφώτιστοι. Ο γκολκίπερ Χρηστος Σπάλλας υπέστη
διάστρεμμα στο ματς με τη Σπερχογεία και έχει τεθεί νοκ – άουτ, ενώ ο Αλεξόπουλος που είναι ο δεύτερος γκολκίπερ θα επιστρέψει το Νοέμβριο. Γι’ αυτό και η διοίκηση αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα μεταγραφή τερματοφύλακα, ώστε να υπερασπιστεί μεθαύριο την εστία! Στον αγώνα με τους “ταύρους” τραυματίστηκε και ο Γουδέλης, ενώ ο Πανταζής είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Απόλλωνας έχασε δηλαδή με τη Σπερχογεία όχι μόνο τη νίκη (ισοφαρίστηκε στο 77’), αλλά και τρεις ποδοσφαιριστές. Κάτι που μειώνει τις επιλογές του προπονητή Παντελή Μάλαμα για τον καταρτισμό της 11άδας.
Πρόθεση της διοίκησης είναι να προχωρήσει σε 3-4 προσθήκες, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Α’ τοπική. Στην πρεμιέρα το Πεταλίδι ηττήθηκε στο γήπεδό του με 1-3 από τον Τέλλο Αγρα, αλλά την περασμένη αγωνιστική έβγαλε αντίδραση και αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με τη Σπερχογεία. Σειρά έχει πλέον η Εράνη, με την οποία είχε αναμετρηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου για την πρεμιέρα του κυπέλλου Μεσσηνίας, γνωρίζοντας την ήττα και τον αποκλεισμό με 4-0. “Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, τον γνωρίζουμε από το κύπελλο. Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πολλά και σε θέμα φυσικής κατάστασης, τακτικής, αλλά και ρόστερ”, λέει ο Παντελής Μάλαμας για την κυριακάτικη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει παρά τις ελλείψεις να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.