Σάββατο, 03 Οκτώβριος 2020 12:04

Αυλαία με έξι αναμετρήσεις στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον
Αυλαία με έξι αναμετρήσεις στην Α1 τοπική

 

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Σάββατο η Α1 τοπική με 12 ομάδες να βρίσκονται στη σέντρα.

Σε σχέση με τις άλλες χρονιές παρατάσσονται δύο ομάδες λιγότερες, μιας και ο Χανδριναϊκός και ο Α.Ο. Φυτειάς δεν δήλωσαν συμμετοχή, άρα έχουν γίνει γνωστές οι δύο ομάδες που υποβιβάζονται στη Β’ τοπική. Αξιοσημείωτο πως έξι ομάδες είναι από την Καλαμάτα και άλλες έξι από την περιφέρεια του νομού. Το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι αμφίρροπο, αφού οι διαφορές ανάμεσα στις περισσότερες ομάδες είναι μικρές. Η αυλαία ανοίγει σήμερα Σάββατο με τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ αύριο Κυριακή θα γίνουν δύο αγώνες.
Στο “Γ. Λουκαρέας” ο Ολυμπιακός Καλαμάτας θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Αρφαρών, δύο ιστορικές ομάδες που έχουν λάβει μέρος επί σειρά ετών στην  Α’ τοπική.

Ξεχωρίζει το ματς Νέος Αρις - Ηρακλής Καλαμάτας

Στην Κυπαρισσία ο τοπικός Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο Καλαμάτας, δύο ομάδες που λογικά θα στοχεύσουν στην αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ στο Δώριο ο Δωριέας παίζει με τη νεοφώτιστη Α.Ε. Λογγάς. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στο κύπελλο, με το Δώριο να παίρνει την πρόκριση.
Το τέταρτο ματς της ημέρας είναι βραδινό στο “Π. Μπαχράμης” με τον ΠΑΣ Ράχης να κοντράρεται με την Αναγέννηση Παραλίας. Και οι δύο ομάδες ανέβηκαν φέτος κατηγορία, όμως η Ράχη έχει κάνει τρανταχτές μεταγραφές και στοχεύει στον τίτλο, ενώ για άνετη παραμονή και μια καλή πορεία θα πάει η “Μπάρτσα”. Αύριο Κυριακή στα Σφαγεία η ενισχυμένη ΑΕΚ Καλαμάτας αντιμετωπίζει τη Θύελλα Χαρακοπιού και θέλει να ξεκινήσει με τρίποντο. Να φύγει με βαθμό ή βαθμούς θα επιδιώξει το συγκρότημα του Βασίλη Μπλέτσα.
Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στον Αρι, με τον Νέο Αρι να κοντράρεται με τον Ηρακλή Καλαμάτας. Οι δύο ομάδες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και το μεταξύ τους ματς θα δείξει πολλά όσον αφορά τη συνέχεια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός Καλαμάτας – Αστέρας Αρφαρών
Γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, 4.30 μ.μ.
Κουρτέσης, Π. Νικολόπουλος, Λιανός
Ηρακλής Κυπαρισσίας – Πανιώνιος Καλαμάτας
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 4.30 μ.μ.
Σταυρόπουλος, Αντωνόπουλος, Α. Μιχαλόπουλος
Δώριο – Α.Ε. Λογγάς
Γήπεδο Δωρίου, 4.30 μ.μ.
Η. Μπουρίκας, Βανικιώτης, Χ. Μπουρίκας
ΠΑΣ Ράχης – Αναγέννηση Παραλίας
Γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, 7.30 μ.μ.
Καυκάς, Σ. Τσαούση, Γεωργαντάς

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

ΑΕΚ Καλαμάτας – Θύελλα Χαρακοπιού
Γήπεδο Δυτικής Παραλίας (Σφαγείων), 4.30 μ.μ.
Κομπιλίρης, Γαϊτάνης, Ε. Τσαούση
Νέος Αρις – Ηρακλής Καλαμάτας
Γήπεδο Αριος, 4.30 μ.μ.
Βαμβακάς, Τσίρμπας, Καραμπέτσος.