Σάββατο, 10 Μάιος 2014 11:14

Για το διπλό η Καλαμάτα στο Μεσολόγγι

Γράφτηκε από τον

Δύσκολο έργο έχει αύριο η Καλαμάτα, καθώς θα φιλοξενηθεί από την Α.Ε. Μεσολογγίου (5 μ.μ.) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Οι γηπεδούχοι "καίγονται" για βαθμούς ώστε να μείνουν στην κατηγορία και έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία στο δεύτερο γύρο, μειώνοντας στους 2 βαθμούς τη διαφορά από την 8η προνομιούχο θέση.  Αοό την άλλη όμως και η τοπική μας ομάδα θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με κίνητρο.  Η νίκη θα της επιτρέψει να ελπίζει για τη 2η θέση, στην οποία μάλιστα θα βρεθεί αν την ίδια ώρα ο Μεσσηνιακός κερδίσει τον Παναργειακό.
Οπως και να' χει το τρίποντο είναι απαραίτητο για τη "Μαύρη Θύελλα" που προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Δόξας Νέας Μανωλάδας και θα επιχειρήσει να κάνει μόνο νίκες μέχρι το φινάλε.
Η προετοιμασία για το αυριανό ματς θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί (11) με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Τα προβλήματα για τον Μίλτο Γκόφα έχουν να κάνουν με τον τιμωρημένο Σκαρλάτο και τον τραυματία Τσόπελα, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Λιόλιος που εξέτισε την ποινή του. Μετά το πέρας της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για το Μεσολόγγι, όπου και θα διανυκτερεύσει ενόψει του αγώνα της Κυριακής.
Στο μεταξύ ο επίτιμος πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Λυκούργος Γαϊτανάρος με ανακοίνωση απευθύνει έκκληση προς τους παίκτες και τους φιλάθλους αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Ο αγώνας της Κυριακής είναι αγώνας ζωής και θανάτου. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι είναι αδιανόητο να χάνουμε στην έδρα μας και μάλιστα να γίνεται το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, 3-2 στο τέλος του αγώνα. Να χάνουμε στην έδρα μας και να κερδίζουμε εκτός έδρας.
Τέλος, πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι ο αγώνας της Κυριακής είναι ολόκληρο το φετινό πρωτάθλημα.  Σας το φωνάζω κατ’ επανάληψη και πολλές φορές χωρίς να βρίσκω ανταπόκριση. Και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αλλά τώρα, νικώντας τον αγώνα αυτό, τέλος καλό – όλα καλά.
Παράκληση προς τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και στους δύο αγώνες που μένουν να δώσουν το παρόν για να κερδίσουμε τη θέση της Β κατηγορίας".
Τέλος, τον αγώνα με με το Μεσολόγγι  θα διαιτητεύσει ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας με βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα και Γιώργο Γεωργάκη, όλοι από την Θεσπρωτία. Παρατηρητής θα είναι ο Φώτης Δανιγγέλης από την Αργολίδα.