Σάββατο, 10 Μάιος 2014 11:24

Αποφασισμένος για νίκη ο Μεσσηνιακός κόντρα στον Παναργειακό

Γράφτηκε από τον

Το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν μέχρι το… επόμενο θα δώσει αύριο ο Μεσσηνιακός με αντίπαλο τον Παναργειακό (5 μ.μ.). Με νίκη αποκτά δικαίωμα στην ελπίδα. Με ισοπαλία ή ήττα θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού.


Η καλαματιανή ομάδα απέχει 2 βαθμούς από την 8η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και για να ανατρέψει τα δεδομένα θέλει το "3 στα 3" και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Η ομάδα του Αργους βέβαια έχει και αυτή βαθμολογικό κίνητρο (τη 2η θέση), αλλά στο Μεσσηνιακό δηλώνουν αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς.
Σ' αυτή την προσπάθεια ο Μ.Γ.Σ. ευελπιστεί να έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου (το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ),  μιας και θα υποδεχτεί μία από τις καλύτερες ομάδες στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος", με τον Δημήτρη Τσάκωνα να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπαστακό και Πετρόγιαννη, αλλά και στους Βιτάλι, Ζησιμάτο που αποχώρησαν

Πώς θα παίξει

Με αλλαγές στην 11άδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα παραταχθεί αύριο ο Μεσσηνιακός, καθώς οι Νινιός, Κουρεντζής, Ταχματζίδης και Δασκαλάκης εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Οι τρεις πρώτοι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού, με το Νινιό στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Κουρεντζή στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μπιμπίρη και τον Ταχματζίδη στη μεσαία γραμμή. Για τις υπόλοιπες θέσεις επικρατέστεροι είναι οι Κυριακόπουλος, Κουρέας, Αργυρόπουλος, Μπεγέτης, Χελάς, Τσουλάκος, Σπανός.
Τέλος, τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Χρήστος Ανδρονικίδης με βοηθούς τους Γιωργο Σγάντζο και Αργύρη Κουρομιχελάκη, όλοι από τον Πειραιά. Παρατηρητής θα είναι ο Σωτήρης Τηλιγάδας από την Αχαϊα.