Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 15:03

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-6: Εύκολο απόγευμα στον Κάμπο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Σαν... σίφουνας πέρασε από τον Κάμπο η Κυπαρισσία νικώντας με 6-0 την Α.Ε. Αβίας.

Η τριφυλιακή ομάδα μπήκε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ του Παναγόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 31’ από κόρνερ του Αντωνόπουλου, ο Π. Μπουτσικάκης μ’ ένα ξερό σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στη συνέχεια με την κεφαλιά του Παπανικολόπουλου που απέκρουσε ο Παππάς, αλλά στο 45’ δέχτηκαν και τρίτο γκολ με το ανάποδο ψαλίδι του Π. Μπουτσικάκη. Με το σκορ στο 0-3 και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η Κυπαρισσία σκόραρε ωστόσο τρεις φορές και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αντωνόπουλο να πετυχαίνει δύο γκολ, όπως ο Π. Μπουτσικάκης στο πρώτο 45λεπτο. Το πρώτο με σουτ στο 53’ και το δεύτερο επίσης με σουτ στο 83’. Ενδιάμεσα είχε χριστεί σκόρερ και ο Διονυσόπουλος με κεφαλιά στο 81’.
Ο ΑΟΚ σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς (είχε ρεπό στην πρεμιέρα), ενώ η Α.Ε. Αβίας που είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία την Εράνη την πρώτη αγωνιστική, γνώρισε την πρώτη ήττα στην Α’ τοπική.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Κουρτέση και Π. Νικολόπουλο
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, (46’ Χριστόπουλος), Θ. Καρδάσης (55’ Μητσέας) Παπανικολόπουλος, Γ. Καρδάσης, Γεωργίκος, Στ. Τσουλάκος, Δ. Κορμπής, Κ. Κορμπής, Δ. Τσουλάκος (55’ Σινάι), Καλογερόπουλος (30’ Λυκουρέζος), Τζαφέρι (30’ Αποστολίδης).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Ανδρουτσής (60’ Ζαφείρης), Καπλάνης, Π. Μπουτσικάκης, Μιτρόφ, Σπυρόπουλος (60’ Μαρκόπουλος), Κατσώλης, Αντωνόπουλος, Σκοτζάι (65’ Χρ. Μπουτσικάκης), Παναγόπουλος (70’ Διονυσόπουλος), Κωνσταντοπουλος (70’ Καραβούλιας).