Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 15:40

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 2-2: Μοιράστηκαν τους βαθμούς (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Ισόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η σαββατιάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθουριακό και τον Παπαφλέσσα Χώρας που διεξήχθη στο γήπεδο του Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Ο Πανθουριακός δεν κατάφερε για 3ο σερί παιχνίδι να γευτεί τη χαρά της νίκης και όπως στον αγώνα της πρεμιέρας με την Α.Ε. Μάνης έμεινε στο 2-2 και με την ομάδα της Χώρας. Ξεκίνησε καλά το ματς και με διάθεση να πάρει το τρίποντο. Κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ νωρίς, με γκολ στο 13ό λεπτό και έδειχνε ότι θα καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ομως δεν είχε ανάλογη συνέχεια, αφού πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση.

Οι φιλοξενούμενοι επιδίωξαν να φύγουν από την Καλαμάτα με θετικό αποτέλεσμα και δεν τα παράτησαν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, είχαν δύο φάσεις με τον Μπάρκα στο α’ μέρος, αλλά δεν ήταν από αυτές που λέμε κλασικές, αλλά έδειξαν ότι θα αγωνιστούν μέχρι το τελευταίο λεπτό για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στην επανάληψη κατάφεραν σε διάστημα 5 λεπτών να ανατρέψουν το σκορ και να προηγηθούν με 2-1. Προσπάθησαν στο διάστημα που απέμενε μέχρι τη λήξη να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ, όμως στο 83’ ο Πανθουριακός έφτασε στο 2-2. Μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Κομπιλίρη, ότι είχε γίνει επιθετικό φάουλ του σκόρερ στον τερματοφύλακα.

Το 1-0 ο Ράπτης

Στο 13’ σέντρα του Χαρλέπα απέκρουσε αρχικά ο Αλεξανδρόπουλος και στη συνέχεια οι αμυντικοί προσπάθησαν να διώξουν την μπάλα, αλλά την έστειλαν πάνω στον Ράπτη ο οποίος χωρίς καθυστέρηση σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και “έγραψε” το 1-0. Στο 22’ σουτ του Μπάρκα έξω από την περιοχή, ο Καστριτσέας έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Στο 27’ μπροστινή μπαλιά του Εμμανουήλ για τον Πουλάκο, αυτός μπήκε στην περιοχή και υπό πίεση αμυντικού έκανε το διαγώνιο συρτό σουτ και έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 36’ ο Μπάρκας έκανε την μπαλιά στην απέναντι πλευρά για τον Αγγ. Τσέρτο αυτός δεν κατάφερε να αποφύγει έναν αμυντικό και να μπει στην περιοχή για να απειλήσει την εστία του Καστριτσέα, γύρισε και πάσαρε στο Ι. Τσόπελα, ο οποίος πάσαρε στην απέναντι πλευρά για τον Μπάρκα έκανε το φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ, σχεδόν από τη συμβολή των δοκαριών.

Το γύρισε με Α. Τσέρτο, Γκεβόρι

Στο 46’ ο Χαρλέπας “έκοψε” την μπάλα για τον Πουλάκο αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών. Στο 56’ ο Πουλάκος απέφυγε έναν αμυντικό μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και πάσαρε στον Εμμανουήλ που κινήθηκε στο σημείο του πέναλτι, ενώ μπορούσε να σουτάρει, όμως ο Αλεξανδρόπουλος πρόλαβε και μπλόκαρε πριν η μπάλα φτάσει στον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Στο 72’ από σέντρα του Μπάρκα ο Αγγ. Τσέρτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Καστριτσέα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 77’ ο Γκεβόρι με κοντινό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2.

Ισοφάριση στο 83' με Χαρλέπα

Στο 83’ ο Εμμανουήλ έκανε τη διαγώνια μπαλιά για το Χαρλέπα ο οποίος διεκδίκησε την μπάλα με τον Αλεξανδρόπουλο προτάσσοντας το πόδι του, όμως κανείς τους, δεν βρήκε την μπάλα που έφυγε πλάγια, με τον επιθετικό του Πανθουριακού να την προλαβαίνει και με διαγώνιο σουτ σε κενή εστία να ισοφαρίζει σε 2-2. Δευτερόλεπτα μετά ο Αλεξανδρόπουλος και οι συμπαίκτες του έτρεξαν προς τον διαιτητή εκφράζοντας έντονα τα παράπονα τους, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί φάουλ στο τερματοφύλακα και δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση έδειξε ότι δεν υπήρξε φάουλ και μέτρησε το γκολ.

Από τις διαμαρτυρίες αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα οι Αλεξανδρόπουλος, Γκεβόρι και ο παράγοντας του Παπαφλέσσα Χώρας Φώτης Μαθιός. Βοηθοί διαιτητές ήταν ο Ηλίας Τσουλάκος και η Αναστασία Τσούκαλη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καστριτσέας, Παντσιώτης, Καλύβας, Γιαννακόπουλος, Ράπτης (76’ Μαράντος), Χαρλέπας, Διαμαντής (57’ Τσίκληρας), Πουλάκος, Εμμανουήλ, Οδεμισιώτης (90’ Λυμπερόπουλος).
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Δημόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ρουσόπουλος, Επ. Τσέρτος, Γκεβόρι, Αγγ. Τσέρτος, Μαρκόπουλος (33’ λ.τρ. Ι. Τσόπελας, 92’ Γρηγορόπουλος), Μπάρκας, Αναστασόπουλος, Ντότσι (89’ Κανελλόπουλος).

Στην κερκίδα ο Στυλιανόπουλος

Από την κερκίδα και όχι από τον πάγκο, παρακολούθησε ο νέος προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Κώστας Στυλιανόπουλος. Θα αναλάβει και επίσημα την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας από σήμερα.