Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 16:43

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΜΕΘΩΝΗ 4-0: Ανετη νίκη με καλό ποδόσφαιρο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο Ακρίτας Κορώνης κέρδισε χθες το απόγευμα στην έδρα του με 4-0 τη Μεθώνη.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, σημείωσαν 4 γκολ, ενώ έχασαν και άλλες για να φτάσουν στην επικράτηση με μεγαλύτερο σκορ. Κράτησαν μακριά από την εστία του Σακκά τους φιλοξενούμενους και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά.
Η Μεθώνη προσπάθησε για να διεκδικήσει κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες της δημιούργησαν τρεις φάσεις στην αντίπαλη εστία, οι δύο με τον Τσατά και η άλλη με τον Παυλόγιαννη, αλλά δεν κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν κάποια. Ο αντίπαλος της ήταν ανώτερος και αξιοποιώντας 4 από τις ευκαιρίες που είχε στη διάρκεια της αναμέτρησης και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Φάσεις - γκολ

Στο 10’ σουτ του Μουτζούρη απέκρουσε ο Μίντζηρας και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25’ ο Τσάνι με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 30’ ο Τσάνι προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, όμως στην πορεία της μπάλας κινήθηκε αμυντικός, που προσπάθησε να τη διώξει όμως την έστειλε να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ. Στο 78’ ο Σπανός με φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και “έγραψε” το 2-0. Στο 81’ ο Τσάνι με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 83′ ο Μερκούρης με σουτ έξω από την περιοχή.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος, με βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Μπουρίκα και Γ. Μιχαλόπουλο.
ΚΟΡΩΝΗ: Σακκάς, Κρητικάκης, Μπίζος, Κουτσουμπός, Υμεράσι, Κρητικάκης (84’ Πέτσι), Τσάνι (82’ Παναγιωτόπουλος), Μερκούρης (84’ Σαρδέλης), Τσιμικλής, Μάραντος (67’ Σταμάτης), Μουτζούρης, Σπανός.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος, Ζόμπολος, Κουτίβας, Μπούρδος, Σαμπάνι, Πεΐδης, Τσατάς (82’ Τσάνε), Παυλόγιαννης (82’ Θ. Σταματελόπουλος), Τομαράς, Α. Σταματελόπουλος (74’ Παπαδημητρίου).

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη