Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 16:06

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Πέρασαν τα τεστ κούπερ Αθανασοπούλου, Κομπιλίρης

Γράφτηκε από τον

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στα τεστ κούπερ οι Μεσσήνιοι διαιτητές Σοφία Αθανασοπούλου και Παναγιώτης Κομπιλίρης.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ που πραγματοποίησε το Σάββατο αγωνιστικές δοκιμασίες για βοηθούς διαιτητές β’ κατηγορίας, στα οποία συμμετείχε η Αθανασοπούλου και τα πέρασε με επιτυχία. Επίσης έγιναν και αγωνιστικές δοκιμασίες για κάποιους διαιτητές που δεν είχαν λάβει μέρος στα προγραμματισμένα για τις 11 Σεπτεμβρίου τεστ κούπερ. Ανάμεσα τους ήταν ο Παναγιώτης Κομπιλίρης, ο οποίος δεν μπόρεσε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων να τρέξει το Σεπτέμβριο και από την ΚΕΔ, δόθηκε η προχθεσινή ημερομηνία για να τρέξουν. Ο Κομπιλίρης συμμετείχε στα τεστ για τους διαιτητές της Γ’ κατηγορία και πέρασε και αυτός με επιτυχία.

Ηδη, Αθανασοπούλου και Κομπιλίρης έχουν τοποθετηθεί στους αντίστοιχους πίνακες βοηθών διαιτητών Β’ κατηγορίας και διαιτητών Γ’ κατηγορίας αντίστοιχα, αγωνιστικά έδειξαν ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πλέον περιμένουν την έναρξη των πρωταθλημάτων ώστε να τους ορίσει σε παιχνίδια η ΚΕΔ.
Τέλος, σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Κορδία θα γίνουν τεστ για τους αξιολογημένους διαιτητές του τοπικού συνδέσμου.