Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2020 17:01

ORIGINAL για Χρυσή Αυγή: «Είναι σκουπίδια, δεν είναι αθώοι…»

Γράφτηκε από τον
ORIGINAL για Χρυσή Αυγή: «Είναι σκουπίδια, δεν είναι αθώοι…»

Την καταδίκη της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ζήτησαν με δυναμική ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.

Καυστική θέση εναντίον της Χρυσής Αυγής πήρε η ORIGINAL 21.

Με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ τάσσονται σφοδρά εναντίον της ναζιστικής οργάνωσης και ζητούν την καταδίκη της στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Η ORIGINAL 21 από την γέννησή της εναντιώνεται με σθένος σε κάθε μορφή ρατσισμού και φασιστικής απειλής.

Πιστοί στην παρουσία μας στα κοινωνικά γεγονότα, στις πορείες, στους δρόμους και σε κάθε αγώνα για το δίκαιο, για τον άνθρωπο και την έννοια της αλληλεγγύης, δηλώνουμε ότι τασσόμαστε ενάντια στα ναζιστικά σκουπίδια της Χρυσής Αυγής και κάθε μισαλλόδοξου και οπισθοδρομικού νου, που με τη συστημική ανοχή μπήγει το μαχαίρι στο σώμα αγωνιστών!

Για αυτό το λόγο απαιτούμε σαν ORIGINAL 21 την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης και δηλώνουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας ότι: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ… ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ".

Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ να τιμήσουμε την μνήμη του Παύλου, να σφίξουμε το χέρι στη ΜΑΝΑ ΜΑΣ τη Μάγδα και να αποδώσουμε δικαιοσύνη, κάτι για το οποίο οι αστικές αίθουσες δεν είμαστε σίγουροι ότι θα επιχειρήσουν να κάνουν!

Με τις πράξεις μας, λέμε την ιστορία μας και παρεμβαίνουμε σε αυτή! Ορίζουμε την ζωή μας και τον κόσμο μας! Γιατί όπως έχουμε μάθει από την ΑΕΚ, τίποτα δεν μας χαρίζεται.

Καλό αγώνα»!

Πηγή: sport-fm.gr