Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2020 20:23

ΑΕΚ: Η λίστα για τους ομίλους του Europa League, εκτός Παουλίνιο και Σιμάνσκι

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ: Η λίστα για τους ομίλους του Europa League, εκτός Παουλίνιο και Σιμάνσκι

Η ΑΕΚ έστειλε στην UEFA τη λίστα των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς των ομίλων του Europa League. Εκτός έμειναν οι Παουλίνιο και Σιμάνσκι.

Το βράδυ της Τρίτης εκπνέει η προθεσμία των ομάδων για να δηλώσουν τις λίστες τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ΑΕΚ έστειλε τη δική της ευρωπαϊκή λίστα για τον όμιλο του Europa League με συνολικά 30 ποδοσφαιριστές. Οι 23 από την A list και άλλοι επτά από την B list.

Εκτός έμεινε ο Παουλίνιο, καθώς ο Καρέρα έχει τρεις επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας προτιμώντας τους Μπακάκη και Βασιλαντωνόπουλο, και ο Σιμάνσκι, ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά παρότι αναμένεται να επιστρέψει ίσως και νωρίτερα από το αρχικό πλάνο δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές.

Αντίθετα παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ είναι ο Λιβάι Γκαρσία προκειμένου ο Καρέρα να τον έχει διαθέσιμο στον δεύτερο γύρο του ομίλου αν αυτό είναι εφικτό, ενώ στη λίστα προστέθηκε και το τελευταίο κιτρινόμαυρο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League:

Πηγή: gazzetta.gr