Κυριακή, 11 Μάιος 2014 20:24

Βήμα Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός, νίκησε 1-0 τον Αστέρα

Γράφτηκε από τον

Αποφασισμένος να ολοκληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο τη φετινή χρονιά είναι ο Παναθηναϊκός, που μετά το εντός έδρας 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης έφτασε τους 10 βαθμούς στα πλέι οφ και, αναμφίβολα, έχει τον πρώτο λόγο για να εξασφαλίσει θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ύστερα από ένα μέτριο πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» μπήκαν φουριόζοι στην επανάληψη και ο Μάρκους Μπεργκ έδειξε και πάλι την κλάση του στο 51’, βρίσκοντας δίχτυα με κεφαλιά και φέρνοντας ακόμα πιο κοντά στο… σεντόνι την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας, πλέον, περιμένουν μια βολική ισοπαλία στο ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ, ώστε σε ενδεχόμενη νίκη τους στην αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (14/5) με τον Ατρόμητο στην άδεια Λεωφόρο να οριστικοποιήσουν την παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της νέας περιόδου.

Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις καλές ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο μέρος με τον Μπαράλες, ενώ ύστερα από το γκολ που δέχθηκαν δεν φάνηκε ότι μπορούσαν να διεκδικήσουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Μοιραία, λοιπόν, έμειναν στους 4 βαθμούς και ο στόχος τους πια είναι να αποφύγουν την τελευταία θέση των πλέι οφ, για να μην… τρέχουν στα μισά του καλοκαιριού να παίζουν προκριματικά στο Γιουρόπα Λιγκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Θάνος του Συνδέσμου Γρεβενών με βοηθούς τον Γκάγκα του Συνδέσμου Λάρισας και τον Καρατζίκα του Συνδέσμου Αθηνών.

Κίτρινες: 41’ Ζέκα - 43’ Εντό, 88’ Γκόιαν, 90’+1 Χουάνμα.

Κόκκινες: 90’+2 Εντό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Σπυρόπουλος), Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες (70’ Λαγός), Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ, Μπεργκ, Κλωναρίδης (80’ Καρέλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Eρνάντεζ, Ζησόπουλος, Γκόιαν, Σανκαρέ, Λούι, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (70’ Ναβάρο), Βάλντο (79’ Χουάνμα), Καράσκο, Μπαράλες.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR