Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2020 11:14

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νίκησε 1-0 το Μολαϊκό, αλλά θέλει δουλειά ακόμη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νίκησε 1-0 το Μολαϊκό, αλλά θέλει δουλειά ακόμη (φωτό)

Με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φελίπε στο 23’ η Καλαμάτα πήρε τη φιλική νίκη με 1-0 χθες στο γήπεδο της Μικρομάνης απέναντι στο Μολαϊκό.

Απέναντι σε μια ομάδα Γ’ εθνικής, η Μεσσηνιακή ομάδα είχε την κατοχή και κυκλοφόρησε τη μπάλα ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι σε ένα αντίπαλο που έπαιζε αμυντικά.
Φυσικά οι “μελανόλευκοι” διαθέτουν πολλά νέα πρόσωπα και είναι λογικό να θέλουν δουλειά και χρόνο για να βρουν ρυθμό.
Ο προπονητής τους Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως στόχος είναι να είναι έτοιμη η ομάδα στην πρεμιέρα της Football League, που εκτιμά ότι θα είναι στις 30 Οκτωβρίου ή στις 7 Νοεμβρίου.
Δήλωσε ικανοποιημένος, τόνισε ότι η Καλαμάτα πρέπει να κερδίζει ακόμη και στα φιλικά ματς, ενώ επισήμανε ότι στο β’ ημίχρονο η ομάδα έδειξε σημάδια κούρασης.

Πήρε τον γκολκίπερ Κ. Καπούταγλη

Η χθεσινή ημέρα είχε και μεταγραφή για την Καλαμάτα που απέκτησε τον 24χρονο τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Καπούταγλη ο οποίος την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή. “Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας για τον Καπούταγλη που συμπληρώνει την τετράδα των γκολκίπερ
(Αραμπατζής, Καραχάλιος, Ταϊρης οι άλλοι 3). Το επόμενο φιλικό της Καλαμάτας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Με πέναλτι το γκολ ο Φελίπε

Οσον αφορά την ταυτότητα του χθεσινού αγώνα, στο 23’μετά από πάσα του Γκιοατά, ο Μαβιγκά από δεξιά απέφυγε το Σκάγκο ο οποίος τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φελίπε και
έγραψε το 1-0. Λίγο νωρίτερα η Καλαμάτα είχε απειλήσει ξανά, όταν από σέντρα του Τριανταφυλλάκη ο Φελίπε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 56’ ο Μπουσμπίμπα είχε δοκάρι μετά από ατομική ενέργεια και σουτ ενώ η Καλαμάτα είχε δύο καλές στιγμές ακόμη, στο 64’ με σουτ του Φελίπε που εξουδετέρωσε ο Γραμματικάκης και με κεφαλιά του Μαρκόφσκι που έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 89’ μετά από σέντρα του Παπατόλιου.
Διαιτητής ήταν ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Γ. Μιχαλόπουλο και Αράπη.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Αραμπατζής (46’ Ταϊρης), Μαβιγκά (81’ Γκαλίτσιος), Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Παπαγεωργίου (59’ Τσελεπίδης), Ζαχαρόπουλος (53’ Σουμπίνιο), Τριανταφυλλάκης (87’ Καρούτης), Μπουσμπίμπα (72’ Αλεξόπουλος), Ηλιόπουλος (61’ Γουέσλεϊ), Κέρι (61’ Παπατόλιος), Φελίπε (68’ Μαρκόφσκι).
ΜΟΛΑΪΚΟΣ: Γραμματικάκης, Κολιάκος, Καλαγκάνης, Κοτσάλης, Αρώνης, Κράσι, Γιαννόπουλος, Α. Κουτρουλάκης, Χατζησαμιώτης, Αναστασόπουλος (39’ Ρουμάνης), Σκάγκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σωτηρόπουλος, Διαμαντίδης, Αβδούλος, Γ. Κουτρουλάκης, Μουτσατσός και Ζώταλης.

Δηλώσεις Αναστόπουλου

Μετά το τέλος του φιλικού ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε:

"Ήταν ένα καλό νικηφόρο τεστ για την ομάδα μας. Χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες μας και είχαμε καλή κίνηση και υπεροχή. Κάποια παιδιά βέβαια είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση επειδή ενσωματώθηκαν αργότερα στην ομάδα, αλλά δεν ανησυχώ. Όταν αρχίσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι. Το επόμενο φιλικό μας θα γίνει την Κυριακή στις 16:30 με τον Αστέρα Βλαχιώτη και θα είναι ένα δυνατό τεστ απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο".