Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2020 15:09

Αγιασμός στον Ατρόμητο Πλατύ και διαβεβαιώσεις για το γήπεδο

Γράφτηκε από τον

Στη μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται το Σάββατο ο Ατρόμητος Πλατύ (εκτός έδρας με Νίκη Πλάτης) και με αφορμή την έναρξη της σεζόν έγινε την Τρίτη αγιασμός στην πλατεία του χωριού, ενώ η διοίκηση
έκανε και το τραπέζι στην ομάδα.

Στην τελετή του αγιασμού παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Μεσσηνίας Παναγιώτης Τζαβάρας, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σπύρος Μαρούλης και μέλη του συμβουλίου, ο πρόεδρος του συλλόγου Φιλλίπων Πελοποννήσου με έδρα το Πλατύ Μιχάλης Ταχταμπάς και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ευγενία Τσιλίκου. Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επιβαρυμένου προγράμματος. Είχε όμως τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ατρόμητου Ηλία Σγουράκη, τον οποίο διαβεβαίωσε πως το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου θα υλοποιηθεί σύντομα, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του ο σύλλογος.
Ο κ. Αναστασόπουλος ανέφερε, σύμφωνα πάντα με τη σχετική ανακοίνωση ότι η ομάδα πολύ γρήγορα θα μπορεί να παίζει στο σπίτι της, στο δικό της ανακαινισμένο γήπεδο. Να σημειωθεί ακόμα ότι ο
μεγάλος ευεργέτης του χωριού μας Γιώργος Μαντζής έστειλε μήνυμα, καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, μέσω του προέδρου της κοινότητάς με ευχές για καλή σεζόν με υγεία και ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειαστεί.

Επίτιμος πρόεδρος ο Τρυγωνόπουλος

Τιμώμενο πρόσωπο της προχθεσινής εκδήλωσης ήταν ο Κωνσταντίνος Χρ. Τρυγωνόπουλος, τον οποίο το διοικητικό συμβούλιο του Ατρόμητου Πλατύ τον ανακήρυξε σε επίτιμο πρόεδρο για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογό, με τον πρόεδρο της ομάδας να του απονέμει την τιμητική πλακέτα. Στόχος του νέου Δ.Σ. είναι στο μέλλον να τιμηθούν και άλλοι τέτοιοι άνθρωποι ως μια ελάχιστη αναγνώριση για την προσφορά τους.