Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 12:25

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο (βίντεο)

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, χάνοντας στο Αίγιο με 2-1 από τον Παναιγιάλειο.

Η μεσσηνιακή ομάδα κράτησε στο πρώτο ημίχρονο ανέπαφη την εστία της, αλλά στο ξεκίνημα του β’ μέρους οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και μαζί ψυχολογική ώθηση. Στο 71’ ο Παναιγιάλειος σκόραρε για δεύτερη φορά, με το Διαβολίτσι να μειώνει στο 79’ και να παλεύει μέχρι το τέλος για ένα θετικό αποτέλεσμα, δίχως όμως επιτυχία. Κρατά την προσπάθεια σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια ομάδα με βαριά φανέλα, που αγχώθηκε για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση μια κεφαλιά του Γκάτση στο 41’ το Διαβολίτσι δεν ένιωσε κίνδυνο, ενώ είχε και δύο καλές στιγμές με καλύτερη τη σέντρα – σουτ του Σταματόπουλου που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος.
Στο 52’ όμως ο Χριστόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δήμα.
Το Διαβολίτσι έχασε διπλή ευκαιρία στο 59’ με τα σουτ του Κοτσοβού που απέκρουσε ο γκολκίπερ και στο 60’ από ασίστ του Μπούνα ο Γκάτσης βρέθηκε απέναντι από το Δήμα, αλλά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 71’ οι δύο τους συνεργάστηκαν και πάλι με τον Γκάτση αυτή τη φορά να σημαδεύει σωστά με κεφαλιά (από καλοχτυπημένο φάουλ του Μπούνα) και να γράφει το 2-0. Ο Μουλιάτος επίσης με το κεφάλι μείωσε στο 79’ σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στις καθυστερήσεις ο Γκάτσης σε αντεπίθεση πλάσαρε τον εξερχόμενο Δήμα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Κουραχάνης, Καφεντζής, Μήτσης (89′ Παπασπηλιόπουλος), Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λιάτος, Σκούτας (61′ Καραμπούλας), Γκάτσης, Χριστόπουλος (78′ Βαλλιάνος).
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Δήμας, Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος, Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Καλογερόπουλος, Μουλιάτος, Πιτσιλής (77′ Πάγια), Αθανασόπουλος, Γκελγκέρια (72′ Τσεπελέ), Κοτσοβός (80′ Τσουκαλάς).