Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 13:26

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ 2-1: Ηττα στις καθυστερήσεις (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ 2-1: Ηττα στις καθυστερήσεις (φωτό)

Με.. άδεια χέρια επιστρέφει από τη Ζάκυνθο ο Πάμισος, καθώς γνώρισε χθες την ήττα με σκορ 2-1 από τον Εθνικό Σκουλικάδου για την πρεμιέρα του 9ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης παρότι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 75’ δεν πήρε ούτε το βαθμό στο γήπεδο Μαχαιράδου.
Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Εθνικός με γκολ στο 75’ και στο 94’ έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε μια ιστορική νίκη.

Προηγήθηκε με Φιλόπουλο

Ο Πάμισος είχε ανοίξει το σκορ στο 35’ με τον αμυντικό Δημήτρη Φιλόπουλο που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κλάδη. Ο Εθνικός είχε δοκάρι στο 20’ σε κεφαλιά του Δαδάκου έπειτα από σέντρα του Γιακουμέλου.

Ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο

Ο Πάμισος με σκορ και ψυχολογία υπέρ του στεκόταν καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 75’ ο Νικολακόπουλος μ’ ένα εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και σαν να μην έφθανε αυτό ο Βαρδάκας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης χάρισε μια σπουδαία από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς νίκη στον Εθνικό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ: Γ. Παπαδόπουλος, Γιακουμέλος Π., Βαρδάκας, Μ.Προκόπης, Α. Κλάδης, Περιστέρης, Νικολακόπουλος, Φρέϊτας, Λαδάκος (89′ Κατσικώστας), Μαλισόβας (57′ Πλέσσας Α), Αναστόπουλος
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Βέλλης, Ντίσα, Μπούνας, Παπαδόπουλος, Μωράκης, Φιλόπουλος (90′ Αράπι), Γεωργιόπουλος, Αριστομενόπουλος, Σαραντόπουλος (90′ Τσούκλερης), Λαθύρης.