Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 14:54

ΜΕΘΩΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1: Νίκησε και ανεβαίνει στη βαθμολογία, πρώτη ήττα για τους Γαργαλιανιώτες

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1: Νίκησε και ανεβαίνει στη βαθμολογία, πρώτη ήττα για τους Γαργαλιανιώτες

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε χθες ο Τέλλος Αγρας από τη Μεθώνη με σκορ 2-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά από τρεις σερί νίκες, γνώρισαν την ήττα από τον ΑΟΜ που με όπλο την έδρα του πήρε το δεύτερο τρίποντο και ανέβηκε αισθητά στη βαθμολογία.
Οι Γαργαλιανιώτες πάντως έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ του Τηλεμάχου με το οποίο θα ισοφάριζαν σε 2-2, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Γρήγορο γκολ με Τσατά

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 3’ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Τσατά ύστερα από σέντρα του Πεϊδη.
Η ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και δεν απειλήθηκε από τον Αγρα.
Στο δεύτερο οι “ερυθρόλευκοι” με τις αλλαγές των Τηλεμάχου και Κάππου ανέβασαν την απόδοση τους και στο 50’ ύστερα από λάθος έξοδο του Μίντζηρα, ο Τηλεμάχου έκανε το γύρισμα με τον Μπούρδο να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή.

Αυτογκόλ ο Αλεβίζος,
μείωσε ο Τηλεμάχου

Στο 55’ ο Σταματελόπουλος έκανε το κόψιμο και ο Αλεβίζος άθελα του πέτυχε αυτογκόλ, με τον Γεωργακόπουλο να διώχνει την μπάλα αφότου αυτή είχε περάσει τη γραμμή (2-0). Οι φιλοξενούμενοι φώναξαν πως η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος.
Η απάντηση της ομάδας του Δημήτρη Λίτσα ήταν άμεση και στο 59’ ο Τηλεμάχου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.
Στο 65’ ο Σταματελόπουλος κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Καραχούντρη, όμως ο ίδιος νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον Λαμπίρη που κράτησε το 2–1, αποκρούοντας με τα πόδια.

Φωνές για ακυρωθέν
γκολ του Τηλεμάχου

Στο 70’ ο Σωτηρόπουλος τσίμπησε την μπάλα για τον Τηλεμάχου που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από υπόδειξη του βοηθού Γαϊτάνη, που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των Γαργαλιανιωτών που υποστήριξαν πως ο Τηλεμάχου καλυπτόταν ξεκάθαρα.
Η Μεθώνη στο 80’ είχε εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι.
Η τελευταία καλή στιγμή ήταν για τον Αγρα στο 90’ με τον Καραχούντρη να σεντράρει και τον αμαρκάριστο Τηλεμάχου να στέλνει με κεφαλιά λίγο άουτ.
Το ματς σφύριξε ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Γαϊτάνη (πήρε τη θέση του Τσοπανάκη) και Τσουκάλη.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος, Μπάμπαλης (85’ Παπαδημητρίου), Σαμπάνι, Πεϊδης, Κουτίβας, Μπούρδος, Τσατάς (90’ Ζόμπολος), Παυλόγιαννης, Τομαράς, Θ. Σταματελόπουλος (83’ Τσάνε).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχούντρης, Γεωργακόπουλος (70’ Βελλησάρης), Λάζαρης (80’ Γαλάνης), Σωτηρόπουλος, Αλεβίζος, Μπολούν, Καυκής (46’ Τηλεμάχου), Τάρλεφ (46’ Κάππος), Ηλιόπουλος, Λακριντής (70’Ραπάι).