Δευτέρα, 12 Μάιος 2014 19:04

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο Μίλτος Γκόφας μιλά για τα θλιβερά επεισόδια στο Μεσολόγγι

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα έχασε την Κυριακή  στο Μεσολόγγι με 1-0 από την ομώνυμη ομάδα, αλλά το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μέρα μετά τα όσα συνέβησαν εντός και αγωνιστικού χώρου.


Η "Μαύρη Θύελλα" καταγγέλλει κλίμα τρομοκρατίας από την πρώτη  στιγμή που η αποστολή πάτησε το πόδι της στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο Μίλτος Γκόφας ανέφερε πως έπεσε βόμβα μολότοφ σε χώρο έξω από τα αποδυτήρια, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στον πάγκο. Ακόμα εντός αγωνιστικού χώρου υπήρχαν άτομα που δεν είχαν δηλωθεί στο φύλλο αγώνα και απειλούσαν τους ανθρώπους της μεσσηνιακής ομάδας και στο 81' βρέθηκε στον… πάγκο και ο δήμαρχος Μεσολογγίου Πάνος Κατσούλης (!) ο οποίος αλληλοσπρώχτηκε με το συνεργάτη του Γκόφα,  Ιωσήφ Λουκά και βρέθηκε στο έδαφος. Στη συνέχεια οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με τον δήμαρχο να υποβάλει μήνυση κατά του Λουκά. Μήνυση όμως έκανε και η πλευρά της Καλαμάτας διά του προέδρου της Γιώργου Ράλλη που βρέθηκε και αυτός στο τμήμα. Τελικά αμφότεροι συμβιβάστηκαν και απέσυραν εκατέρωθεν τις μηνύσεις.
Μετά το επεισόδιο με το δήμαρχο το ματς διεκόπη για 32 ολόκληρα λεπτά και συνεχίστηκε χωρίς να αλλάξει το 1-0 με το οποίο η Καλαμάτα έχασε τις ελπίδες που έχει για τη 2η θέση.
Ο κ. Γκόφας τονίζει ότι τέτοια επεισόδια γυρίζουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω λέγοντας ότι: "Μόνο χαμένοι θα βγούνε στο Μεσολόγγι και θα το καταλάβουν πολύ σύντομα. Είναι λάθος που τα έκαναν όλα αυτά και χωρίς μάλιστα κανένα λόγο. Το φύλλο αγώνα καίει βέβαια την ομάδα τους, αλλά το αποτέλεσμα καίει και εμάς, γιατί χάσαμε τη 2η θέση.  Ασχετα αν δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο και δόθηκε ένα αστείο πέναλτι. Η Καλαμάτα πρέπει να αντιμετωπίζει και αυτές τις καταστάσεις".


Τέλος το πρωτάθλημα για Καλαντζή

Χωρίς τον Χρήστο Καλαντζή θα αγωνιστεί η Καλαμάτα τόσο στο εντός έδρας ματς με τον Πανναυπλιακό, όσο και στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος στα Σαγέικα. Ο έμπειρος επιθετικός συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο Μεσολόγγι και έτσι η σεζόν γι' αυτόν τελείωσε από προχθές . Ακόμα δεν υπολογίζεται ο επίσης τιμωρημένος Τριανταφυλλάκης, ενώ επιστρέφει ο Σκαρλάτος που εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις ο Τσόπελας.
Το μεθαυριανό ματς με τον Πανναυπλιακό έχει βέβαια διαδικαστικό χαρακτήρα για την Καλαμάτα, καθώς μετά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής η διαφορά από τον 2ο Παναργειακό πήγε στους έξι βαθμούς.