Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 17:11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Ολα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1: Ολα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο

Στο α’ ημίχρονο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο Αγίου Νικολάου στη Μεσσήνη, όπου ο Ολυμπιακός Ανάληψης και ο Πανθουριακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων τους. Ετσι έδωσαν περισσότερη προσοχή στην άμυνα, ώστε να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και από εκεί και μετά με κάποιες επιθετικές ενέργειες να φτάσουν σε κάποιο γκολ. Κατάφεραν από μία φορά να σκοράρουν στο πρώτο μέρος και από εκεί και πέρα παρά τις όποιες ευκαιρίες έκαναν δεν βρήκαν το στόχο για δεύτερη φορά.

Φάσεις – γκολ

Στο 20’ από σέντρα του Χαρλέπα ο Πουλάκος με πλασέ, σχεδόν πάνω στη γραμμή, πέτυχε το 0-1. Στο 40’ οι αμυντικοί επιχείρησαν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή του, όμως την έστειλαν πάνω στον Καλογερόπουλο, ο οποίος με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής την έστειλε στα δίχτυα και έκανε έτσι το 1-1. Στο 65’ από φάουλ του Δημητρακόπουλου, ο Κακογιάννης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 70’ ο Χαρλέπας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ σούταρε, όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί και απομάκρυναν. Στο 80’ και πάλι ο Χαρλέπας, αυτή τη φορά βγήκε μόνος απέναντι στον Κατσίποδα σούταρε για γκολ, όμως ο έμπειρος πορτιέρο έπεσε σχεδόν στα πόδια του και απέκρουσε σωτήρια.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Δημητρακόπουλος, Κακογιάννης, Ξυδιάς (73’ Θεοδωσόπουλος), Κοντομανωλόπουλος (87’ Γιαννόπουλος), Παπαβασιλόπουλος, Σταματόπουλος (16’ Τσώνης), Καλογερόπουλος, Κρεμύδας, Παυλάκος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Λίβας, Κακαλής, Καλύβας, Γιαννακόπουλος, Παπαγεωργίου (70’ Παντσιώτης), Λιόλιος, Χαρλέπας (88’ Λυμπερόπουλος), Διαμαντής (70’ Εμμανουήλ), Πουλάκος, Ράπτης (46’ Μπαλαούρας), Οδεμισιώτης.