Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2020 10:40

Χωρίς άδεια Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας

Γράφτηκε από τον
Χωρίς άδεια Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας

Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας δεν εξασφάλισαν άδεια από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ. Και οι δύο ΠΑΕ θα κάνουν έφεση, αλλά αν αποτύχουν υπάρχουν σοβαρές συνέπειες.

Το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (12/10) το αποτέλεσμα του ελέγχου 16 φακέλων ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League. Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας που θα συμμετάσχουν στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, απέτυχαν να περάσουν επιτυχώς από τη διαδικασία. Είναι δεδομένο ότι θα ασκήσουν έφεση, αλλά αν αποτύχουν θα υπάρξουν συνέπειες. Σύμφωνα με τον κανονισμό, οι μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ είναι σε θέση να αποκτήσουν ξένους κάτω των 23 ετών και μόνο τρεις Έλληνες άνω των 25. Είναι σαφές ότι όλος ο σχεδιασμός των δύο ομάδων θα ανατραπεί.

Η ανακοίνωση:

"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 16 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΙΩΝΙΚΟΣ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους".

Πηγή: sport24.gr