Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2020 13:22

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Φιλικές νίκες για Απόλλωνα σε Ηλιούπολη και Κόρινθο

Γράφτηκε από τον

Το δύο στα δύο έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας το Σαββατοκύριακο.

Αρχικά νίκησε το Σάββατο σε φιλικό ματς εκτός έδρας τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης με 3-1 σετ και την επόμενη μέρα την Κόρινθο, επίσης με 3-1 και μάλιστα εκτός έδρας. Δύο διπλά κόντρα σε ομάδες που προετοιμάζονται για την Pre league, αλλά βρίσκονται σε διαφορετικό όμιλο από τον Απόλλωνα. Ο Μπάμπης Μυτσκίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, με εξαίρεση τις Αποστολοπούλου και Σακελλαρίου, που δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους. Ο έμπειρος τεχνικός δηλώνει στην “Ε” ότι: ̈”Η εικόνα και τα αποτελέσματα στα φιλικά είναι ενθαρρυντικά. Ακόμα όμως έχουμε χρόνο να διανύσουμε και θέλουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Παίξαμε με δύο ομάδες, που είναι στην ίδια κατηγορία με εμάς, αλλά ο δικός μας όμιλος θεωρώ ότι είναι πιο δυνατός”.

Κλείνει ξένη ακραία

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων θα είναι αυτή που διανύουμε για τον Απόλλωνα, καθώς η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση ακραίας, προκειμένου να καλύψει το κενό της Νικάλα
Ματζέφσκι. Η Πολωνοκαναδή αθλήτρια υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν. Η λύση θα δοθεί από τη ξένη αγορά, καθώς δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές εντός συνόρων. Αγωνιστικά, ο Απόλλωνας θα δώσει το Σαββατοκύριακο δύο ακόμα εκτός έδρας φιλικά. Το Σάββατο με την Πετρούπολη και την Κυριακή με το Μίλωνα, που μετέχουν στην Α2 βόλεϊ γυναικών, αλλά έχουν ενισχυθεί με στόχο να πάρουν το πρωτάθλημα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ