Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2020 15:35

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τον τίτλο”, επισημαίνει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Την καλύτερη φετινή εμφάνιση έκανε την Κυριακή στο Μελιγαλά ο Απόλλωνας και υποχρέωσε τον Εθνικό στην πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Η καλαματιανή ομάδα “καθάρισε” το ματς από το πρώτο 25λεπτο , όπου σκόραρε δύο φορές με Κάνιστρα, Γιακουμή και φιγουράρει πλέον μόνη στην κορυφή της Α’ τοπικής. Ο Απόλλωνας έχει το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, νικώντας κατά σειρά Μεθώνη (4-2), Παπαφλέσσα Χώρας (0-1), Ολυμπιακό Ανάληψης (2-0) και Εθνικό Μελιγαλά (0-2), ενώ έχει προκριθεί και στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας.
Στα αξιοσημείωτα ότι κράτησε για τρίτη αγωνιστική το μηδέν και δείχνει ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο.
“Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη εμφάνιση μέχρι σήμερα και δίκαια ήρθε η νίκη σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Κάποιοι παίκτες έχουν ανεβάσει αισθητά την απόδοσή τους. Περιμένω και από τα παιδιά που είτε λόγω τραυματισμού, είτε άλλων υποχρεώσεων, είχαν μείνει πίσω να ανέβουν και αυτά. Σίγουρα με την έλευση του Νικολόπουλου δυναμώσαμε στη μεσαία γραμμή”, λέει στην “Ε” ο Τάκης Σακελλαρόπουλος, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Εθνικό για τη φιλοξενία. “Κάποια πράγματα δεν είναι αυτονόητα στο ποδόσφαιρο, όπως τα καθαρά γήπεδα και οι καλές συνθήκες. Γι’ αυτό και ευχαριστούμε τον Εθνικό”, σημείωσε.

Οι ομάδες που ξεχωρίζει

Ο προπονητής του Απόλλωνα δηλώνει στη συνέχεια ότι η πρώτη θέση δεν λέει κάτι, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς. Τονίζει όμως ότι: “Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τον τίτλο”. Οσο για τις ομάδες που ξεχωρίζει, ο ικανός τεχνικός ανέφερε: “Η εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα, δείχνει ότι η Κυπαρισσία και η Εράνη θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και κατά δεύτερο λόγο η Μάνη”.

Πήρε τον 15χρονο Στέφανο Μπούνα

Με τα χρώματα του Απόλλωνα θα αγωνίζεται ο Στέφανος Μπούνας. Ο 15χρονος αμυντικός του Αίαντα έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τους πρωτοπόρους και ο Τάκης Σακελλαρόπουλος θα έχει μία ακόμα
λύση για τη θέση του δεξιού μπακ. Αγωνιστικά, οι Κοτσιλιέρης, Παναγάκης, Περιβολάρης είναι τραυματίες με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να προλάβει το ματς του Σαββάτου με την Ομόνοια. Ακόμα στον Απόλλωνα περιμένουν να εκδοθεί το δελτίο του Ακριστινέι, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.