Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2020 23:25

Ανακοίνωση κατά της Νίκης Βόλου από Καλαμάτα και άλλες τρεις ομάδες

Γράφτηκε από τον

Κατά της Νίκης Βόλου στρέφονται τέσσερις ομάδες της Football League, μεταξύ των οποίων και η Καλαμάτα.

Αφορμή αποτέλεσε η εκ νέου προσφυγή που έκανε η Βολιώτικη ομάδα στο διαιτητικό δικαστήριο για να υποβιβαστούν οι τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στο περσινό πρωτάθλημα της Football League. 
Η ανακοίνωση που υπογράφουν οι ΠΑΕ Καλαμάτα, Ιάλυσος, Τρίγλια και Ενωση Ασπρόπυργου αναφέρει:

"ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ουκ ανδρός Σοφού λέει ο λαός μας!
Πόσο μάλλον όταν στο ποδόσφαιρο η Νίκη Βόλου προσέφυγε για τέταρτη φορά στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να υποβιβαστούν Καλαμάτα, Ασπρόπυργος, Τρίγλια και Ιαλυσός και να μην ανεβεί η Σαντορίνη!! Άραγε αυτό πως θεωρείται;;

Και ενώ μέχρι σήμερα έχουν απορριφθεί δύο προσφυγές και δύο εξώδικα της ομάδας της Μαγνησίας και στην τελευταία μάλιστα οι Δικαστές την απέρριψαν χωρίς να μπουν καν στην ουσία της υπόθεσης.
ΝΤΡΟΠΗ Κύριοι!! Ξεκινήσαμε έναν αγώνα ενωμένοι και αποφασισμένοι για να πετύχουμε την αναδιάρθρωση και την ενοποίηση των κατηγοριών που ήταν προς όφελος όλων μας.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ τον Ιούνιο αποφάσισε λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, την άνοδο των οκτώ πρωτοπόρων της Γ Εθνικής και την παραμονή των τεσσάρων ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ που ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τότε κύριοι της Νίκης Βόλου δεν σας ενδιέφερε να προσφύγετε στα Αθλητικά Δικαστήρια γιατί ήταν σε εξέλιξη η ενωμένη προσπάθεια για αναδιάρθρωση των κατηγοριών!

Τώρα πιθανολογουμε ότι για λίγα...παραπάνω Ευρώ από την επιχορήγηση, προσφεύγετε συνέχεια στο Διαιτητικό και ξεφτιλίζεστε συνέχεια αφού εισπράττετε αρνητικές αποφάσεις...

Συνεχίστε το βιολί σας...Να ξέρετε όμως ότι έχει ο καιρός γυρίσματα...Στον μικρόκοσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου όλοι γνωριζόμαστε και να ξέρετε ότι έχετε γίνει αντιπαθητικοί με τις εμμονές σας.

Λογικά έχετε ξεχάσει πως ανεβήκατε πέρυσι στην Φούτμπολ Λιγκ. Αν ναι,θα σας το θυμίσουμε εμείς όταν βρεθούμε αντίπαλοι στο γήπεδο!!!".

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ