Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2020 13:27

ΕΡΑΝΗ: Ματαιώθηκε το φιλικό με “Μαύρη Θύελλα”

Γράφτηκε από τον

“Νοσοκομείο” θυμίζει αυτή την εβδομάδα η Εράνη, καθώς έξι παίκτες ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Ως εκ τούτου το σημερινό φιλικό με την Καλαμάτα στα Φιλιατρά δεν θα διεξαχθεί. Ο τεχνικός της Εράνης Κώστας Λυμπερόπουλος σημειώνει στην “Ε” ότι ο τριφυλιακός σύλλογος ήθελε να παίξει με τη μεγάλη ομάδα του νομού, αλλά οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Οι Ανδρώνης, Χρονόπουλος, Μπεγλετζής, Κουμπαρούλης αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με το Καλό Νερό, ενώ νοκ - άουτ παραμένουν οι Βλαχόπουλος, Ντουγέρογλου. Την Κυριακή ακολουθεί μάλιστα το εκτός έδρας ματς με τη Α.Ε Μάνης και ο Κ. Λυμπερόπουλος έχει μόλις 13 παίκτες διαθέσιμους Οι τέσσερις πρώτοι κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να παίξουν στον Κάμπο και η τεχνική ηγεσία θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει ποιοι θα βγουν από το... ιατρικό δελτίο.

Δύσκολη έξοδος

Η Εράνη έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε 4 αγωνιστικές και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Απόλλωνα Καλαμάτας. Την Κυριακή έχει δύσκολη έξοδο, με δεδομένα και τα προβλήματα στην προετοιμασία. Ο Κ. Λυμπερόπουλος παρά την ατυχία που κυνηγά την ομάδα του, είναι αισιόδοξος και εκτιμά ότι όσο περνά ο καιρός, η Εράνη θα γίνεται καλύτερη.
“Εχουμε να δώσουμε και άλλα πράγματα στο γήπεδο. Με τον καιρό θα παίζουμε καλύτερα και πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας”, προσθέτει ο Φιλιατρινός τεχνικός.