Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2020 14:01

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Θέλει επιστροφή στις νίκες με Χώρα

Γράφτηκε από τον

Μετά από τρεις σερί νίκες ο Τέλλος Αγρας έχασε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, στη Μεθώνη από την ομώνυμη ομάδα με 2-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως έστω κι έτσι θα μπορούσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας αν δεν ακυρωνόταν το γκολ του Τηλεμάχου με το οποίο θα ισοφάριζε σε 2-2. Γενικώς οι Γαργαλιανιώτες έμειναν με αρκετά παράπονα από τη διαιτησία το κ. Νικολόπουλου και του βοηθού του κ. Γαϊτάνη. Αποκορύφωμα ήταν το ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ, με τους “ερυθρόλευκους” να υποστηρίζουν πως καλυπτόταν πάνω από ένα μέτρο, ενώ ενστάσεις υπάρχουν και για το δεύτερο γκολ της Μεθώνης και το κατά πόσο πέρασε τη γραμμή η μπάλα, ενώ θεωρούν και αυστηρό το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος τους και απέκρουσε ο Λαμπίρης.

Λίτσας: “Μας στέρησαν τον βαθμό της ισοπαλίας στη Μεθώνη”

Ο προπονητής του Αγρα Δημήτρης Λίτσας μιλώντας για το συγκεκριμένο ματς δήλωσε: “Καταρχάς, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο μας.
Δεν ήμασταν τόσο καλοί όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Ομως η ομάδα και στη κακή της μέρα, έβγαλε αντίδραση, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να μειώσει και στη συνέχεια να ισοφαρίσει, όμως ο επόπτης Γαϊτάνης, με το διαιτητή Νικολόπουλο, μας στέρησαν το δικαίωμα να πάρουμε έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Επειδή η φιλοσοφία μου είναι να κερδίζουμε και τα λάθη των διαιτητών, δε μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες. Αρκεί αυτά να είναι ανθρώπινα. Το παιχνίδι για εμάς αποτελεί παρελθόν και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο”.
Ο Τέλλος Αγρας έχει μπροστά του το παιχνίδι με την Χώρα την Κυριακή,  οπού είναι ντέρμπι και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες...

“Ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από τη Μεθώνη, ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες του τοπικού χαρακτήρα. Γνωρίζουμε ότι η Χώρα δεν αξίζει τη θέση που έχει στη βαθμολογία. Πρώτον γιατί μέχρι τώρα έχει παίξει με ομάδες που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και δεύτερον γιατί έχουμε δώσει δύο φιλικά παιχνίδια και έχουμε απολογισμό μια ήττα εκτός και μια ισοπαλία στην έδρα μας (δε μπορώ να λάβω υπόψιν το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα...). 

Συν ότι η αντίπαλη ομάδα ενισχύθηκε με δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές, τους Αλεξανδρόπουλο και Αναστασόπουλο. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τη νίκη”, επισήμανε ο 39χρονος προπονητής.
Οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν δίχως τον Γεωργόπουλο που μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα και αποτελεί παρελθόν και τον Ταγκαλάκη που θα χάσει τη χρονιά μιας και έχει υποστεί ρήξη χιαστών.
Το ευχάριστο είναι πως επανήλθε ο Τηλεμάχου και μάλιστα έδειξε... ζεστός, αφού πέτυχε δύο γκολ στο ματς με την Μεθώνη σε ένα ημίχρονο, από τα οποία μέτρησε το ένα.