Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2020 17:30

Στις 7 Νοεμβρίου η σέντρα στη Football League

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου αποφασίστηκε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, στο οποίο θα συμμετέχει για δεύτερη σερί σεζόν η "Μαύρη Θύελλα".

Αυτή είναι και η μόνη είδηση που βγήκε από το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 - Football Legaue, όσον αφορά την τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Και αυτό γιατί οι ιθύνοντες δεν συζήτησαν κάτι άλλο λόγω της νέας προσφυγής που κατέθεσε η Νίκη Βόλου.
Ως εκ τούτου παραμένει σε εκκρεμότητα η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Φθάσαμε μέσα Οκτωβρίου και οι ομάδες δεν γνωρίζουν ακόμα τι θα ισχύσει αναφορικά με την άνοδο και την παραμονή.
Ούτε καν πότε θα γίνει η... κλήρωση. Αυτό που έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό είναι να διεξαχθεί η FL σε δύο ομίλους, με τις ομάδες να χωρίζονται με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια.

Επίσης μία εβδομάδα μετά, για την 1η Νοεμβρίου αντί στις 24 Οκτωβρίου, μετατέθηκε η σέντρα στη Super League 2, καθώς ακόμη δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ

"Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου".

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ