Τρίτη, 13 Μάιος 2014 13:50

Εικόνες ντροπής στο νέο στάδιο Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον
Εικόνες ντροπής στο νέο στάδιο Φιλιατρών

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα του νέου σταδίου Φιλιατρών , το οποίο από αθλητικό χώρο κόσμημα για την περιοχή έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε χωράφι και μάλιστα αφρόντιστο. Εικόνες ντροπής αντικρίζει κανείς όταν πλησιάζει στο χώρο του σταδίου,  που στα λαμπρά του εγκαίνια είχε εκφραστεί η φιλοδοξία να αποτελέσει το κέντρο άθλησης της περιοχής , αφού πέρα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο διαθέτει και στίβο και ουσιαστικά είναι το μοναδικό στάδιο σε όλη την Τριφυλία που μπορούν να γίνουν αγώνες στίβου.

Τα χορτάρια σήμερα σχεδόν έχουν φτάσει το ύψος του οριζόντιου δοκαριού στα δύο τέρματα , ο στίβος ίσα που διακρίνεται μέσα σε όλα αυτά τα χορτάρια και η κατάσταση ίδια και απαράλλακτη στον περιβάλλοντα χώρο του. Όλα αυτά μαρτυρούν την πλήρη αδιαφορία που έχει επιδείξει η δημοτική αρχή και οι αρμόδιο με τον αθλητικό τομέα στο δήμο. Ένα στάδιο που έχει στοιχήσει ουκ ολίγα χρήματα στον Ελληνα φορολογούμενο και από ότι θυμόμαστε πέρασε από σαράντα κύματα και επίμονες προσπάθειες των προηγούμενων Καποδιστριακών δημοτικών αρχών σήμερα έχει μείνει στην τύχη του και σε τραγική κατάσταση.
Χαρακτηριστικό είναι ότι αν και στην πόλη των Φιλιατρών μέσα από τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας αθλούνται δεκάδες παιδιά στον στίβο η πολιτεία όχι δεν είναι ικανή να φροντίσει τους  χώρους άθλησης , και φυσικά σε τέτοιους χώρους που  δεν μπορούν να γίνουν προπονήσεις πώς να γίνουν ημερίδες στίβου που σχεδιάζονταν για την περιοχή.

Κ.Μπ.