Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2020 16:10

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σούπερ ενίσχυση στην επίθεση με Κουλόπουλο!

Γράφτηκε από τον

Μεταγραφή από το... πάνω ράφι για τον Τέλλο Αγρα που έκανε δικό του τον Βαγγέλη Κουλόπουλο.

Ο 28χρονος επιθετικός ήταν ελεύθερος, παρότι έχουν ξεκινήσει τα τοπικά πρωταθλήματα, και οι ιθύνοντες της ομάδας των Γαργαλιάνων με υπομονή και επιμονή απέσπασαν την υπογραφή του.

Επιστρέφει μετά από 11 χρόνια!

Ο Κουλόπουλος έχει φορέσει πριν από 11 χρόνια τη φανέλα του Τέλλου Αγρα, όταν οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής.
Ο βραχύσωμος επιθετικός που διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα, τις δύο τελευταίες σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ τοπική, πέρυσι με τον Πάμισο και πρόπερσι με το Διαβολίτσι.
Μάλιστα εκείνη τη σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην πρώτη κατηγορία.
Εκτός από τον Αγρα, τον Πάμισο και το Διαβολίτσι ο Βαγγέλης Κουλόπουλος έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μεθώνη, Σπερχογεία, Εθνικό Μελιγαλά, Τσικλητήρα Πύλου, Μεσσηνιακό, ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τον Πανθουριακό.
Ο Τέλλος Αγρας λοιπόν ενισχύθηκε με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που μπορεί να προσφέρει άμεσα και να βοηθήσει στο σκοράρισμα το συγκρότημα του Δημήτρη Λίτσα.
Μια μεταγραφή που ήταν αναγκαία μιας και εδώ και καιρό ο Θανάσης Γεωργιόπουλος αποτελεί παρελθόν, ενώ ο Γιώργος Ταγκαλάκης θα χάσει όλη τη χρονιά λόγω ρήξη χιαστών.
Αρα οι επιλογές είναι μετρημένες για την τεχνική ηγεσία, ενώ σε λίγους μήνες θα κληθεί να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και ο βασικός φορ της ομάδας Σταύρος Σωτηρόπουλος.
Οι “ερυθρόλευκοι” που μετρούν τρεις νίκες και μία ήττα σε τέσσερα ματς στην Α’ τοπική και βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Κυπαρισσία, παίζουν την Κυριακή στην έδρα τους με την Χώρα, με μοναδικό σκοπό την επιστροφή στις νίκες.