Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 14:48

ΜΑΥΡΕΑΣ – ΠΟΛΙΜΟΣ: Ντέρμπι... συμπεθέρων στο γήπεδο του Μεσσηνιακού!

Γράφτηκε από τον
ΜΑΥΡΕΑΣ – ΠΟΛΙΜΟΣ: Ντέρμπι... συμπεθέρων στο γήπεδο του Μεσσηνιακού!

Μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετές φορές να τίθενται αντιμέτωποι πατέρας με γιο ή αδερφός με αδερφό, αλλά... συμπέθεροι είναι κάτι σπάνιο και αυτό θα συμβεί αύριο Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Εκεί όπου ο Πανθουριακός του Αντώνης Μαυρέα, θα υποδεχτεί τον Εθνικό Μελιγαλά του Παναγιώτη Πολίμου. Μαυρέας και Πολίμος εκτός από χρόνια φίλοι και συνεργάτες στην ακαδημία των Πρασίνων Πουλιών, είναι και συμπέθεροι, μιας και πριν από λίγους μήνες τα παιδιά τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Η κόρη του Αντώνη, Γεωργία παντρεύτηκε τον γιο του Παναγιώτη, Ηλία, ο οποίος αγωνίζεται στη Νίκη Βόλου και περιμένουν μάλιστα και το πρώτο τους παιδί (κορίτσι). Ετσι οι δύο έμπειροι τεχνικοί θα γίνουν και παππούδες, αλλά το Σάββατο θα είναι αντίπαλοι για 90 λεπτά. Στοίχημα απ’ ότι μάθαμε δεν έχουμε βάλει μεταξύ τους, αλλά είναι σίγουρο ότι ο ένας θα θέλει να νικήσει τον άλλο. Ο Πανθουριακός άλλωστε δεν έχει νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Α’ τοπικής μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Στον αντίποδα ο Εθνικός αγνοεί την ισοπαλία με δύο νίκες και ισάριθμες ήττες. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Θουρίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ενώ ο Εθνικός έχασε στο Μελιγαλά με 2-0 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμάτας. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Μακρή και περιμένουν να εκδοθούν τα δελτία των Νινιού και Αλντέσκου.