Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 19:08

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΜΕΘΩΝΗ 1-1: Μοιρασιά στο “Πέτρος Γεωργανάς”

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΜΕΘΩΝΗ 1-1: Μοιρασιά στο “Πέτρος Γεωργανάς”

Με το βαθμό της ισοπαλίας αποχώρησαν από το “Πέτρος Γεωργανάς” η Σπερχογεία με τη Μεθώνη, που έμειναν στο 1-1 στη σαββατιάτικη αναμέτρηση τους.

Οι γηπεδούχοι, παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και διεκδίκησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Η προσπάθεια του για να το πετύχουν έγινε ακόμη πιο δύσκολη όταν η Μεθώνη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου. Δεν τα παράτησαν και διεκδίκησαν μέχρι το τελικό σφύριγμα από το διαιτητή Ρέκκα, ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες τους απέδωσαν αφού κατόρθωσαν στα τελευταία λεπτά του ματς να ισοφαρίσουν, ενώ έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη. Η Σπερχογεία ήταν πιο καλή στο πρώτο 45λεπτο, όπου δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ με τους Ηρακλή και Γιάννη Καραχάλιο, Κ. Μάλαμα, καθώς και με τον Γαβρά (κυρίως από στημένες φάσεις), καθώς επίσης και στα τελευταία, όπου πέρα από το γκολ της ισοφάρισης, είχε δοκάρι και άλλες φάσεις για να πάρει το πρώτο της τρίποντο.
Η Μεθώνη, φρόντισε να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ και από εκεί και πέρα, προσπάθησε να το κρατήσει και να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Φάσεις – γκολ

Στο 30’ ο Κ. Μάλαμας βγήκε τετ-α-τετ με τον Μίντζηρας, έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ και πάνω σχεδόν στη γραμμή του τέρματος πρόλαβε ο Κουτίβας με τάκλιν έδιωξε την μπάλα με τους γηπεδούχους να φωνάζουν ότι πέρασε τη γραμμή και έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Ο διαιτητής με τη σύμφωνη γνώμη του β’ βοηθού έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 57’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα και ο Τομαράς που ήταν ο τελικός αποδέκτης της προσπάθειας των συμπαικτών του με σουτ έκανε το 0-1.
Στο 76’ ο Πετράκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Στο 78’ ο Ηρ. Καραχάλιος βγήκε μόνος απέναντι στον Μίντζηρας έκανε το σουτ για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας της Μεθώνης. Στο 80’ από κόρνερ του Β. Δημητρίου, ο Γαβράς που ήταν αμαρκάριστος με φοβερή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και “έγραψε” το 1-1.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Μπούνας, Δωδέκατος, Γαβράς, Καπινιάρης, Μπαζάνης, Κ. Μάλαμας (81’ Ν. Δημητρίου), Τσάκωνας (75’ Πετράκος), Ι. Καραχάλιος (75’ Ι. Δημητρίου), Ηρ. Καραχάλιος, Ν. Μάλαμας (94’ Αντωνίου).
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Κουτίβας, Ζόμπολος, Θ. Σταματελόπουλος, Μπάμπαλης (58’ Τσάνε), Σαμπάνι, Πεΐδης, Τσατάς, Τομαράς, Παυλόγιαννης, Αθ. Σταματελόπουλος (75’ Παπαδημητρίου).