Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 10:18

Δέκα κρούσματα κορονοϊού στον Αρη, προς αναβολή με ΑΕΛ

Γράφτηκε από τον

Μετά τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη βρέθηκαν συνολικά δέκα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και προσωπικό της ομάδας της Θεσσαλονικής.

Τη Δευτέρα έγινε γνωστό πως ένας ποδοσφαιριστής του Άρη βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως έγιναν νέα τεστ σε όλη την ομάδα και την Τρίτη (20/10) διαπιστώθηκε πως η κατάσταση ξέφυγε αφού υπήρξαν ακόμα δέκα άτομα, παίκτες και μέλη του προσωπικού είναι θετικά στον ιό.

Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων" που ακολουθεί με την ΑΕΛ πάει προς αναβολή, αφού με βάση το πρωτόκολλο της Super League μια ομάδα αν έχει τρία κρούσματα το παιχνίδι της οδηγείται σε αναβολή.

Όπως καταλαβαίνει κανείς από τη στιγμή που υπάρχουν δέκα κρούσματα το πιθανότερο σενάριο είναι να μην γίνει το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα της Λάρισας. Ενώ σε κίνδυνο είναι και η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με τον Αστέρα αν τα επόμενα τεστ δεν βγουν αρνητικά.

Ο Άρης θα ενημερώσει και επίσημα τις επόμενες ώρες, αν δεν το έχει κάνει ήδη, τη Super League και η διοργανώτρια αρχή θα προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα που έρχεται.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ