Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 14:37

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανακοίνωση της διοίκησης για τα κρούσματα κορονοϊού

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου και αναφέρεται στα πέντε κρούσματα κορονοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα της Ανω Μεσσηνίας.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν τεθεί σε 14ημερη καραντίνα στο σπίτι τους, ενώ μέσα στην ημέρα θα γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα των άλλων ποδοσφαιριστών που υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού. Επίσης η διοίκηση του ΑΟΔ έκανε γνωστό πως προχώρησε σε απολύμανση στους χώρους του γηπέδου "Καπετάν Βασίλης". Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Α.Ο.Διαβολιτσίου με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι 5 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 μετά από έλεγχο μοριακού τεστ που πραγματοποιήθηκε χθες.
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ενημερώσαμε αμέσως τους αρμόδιους φορείς, ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία, από τους οποίους λάβαμε τις κατάλληλες οδηγίες τις οποίες και ακολουθούμε πιστά.
Τα μέλη της ομάδας μας που έχουν προσβληθεί, τίθενται άμεσα σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες και τα υπόλοιπα, προληπτικά, σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση για τις επόμενες 10 ημέρες.
Σήμερα υποβάλλονται σε έλεγχο και όσα μέλη της ομάδας μας δεν ελέχθησαν χθες.
Τέλος, έπειτα από συνεννόηση και με την συνεργασία των υπηρεσιών του δήμου Οιχαλίας έγινε απολύμανση στις εγκαταστάσεις και τους χώρους του γηπέδου του Διαβολιτσίου".

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ