Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 19:30

Μαντζούνης: Αρνητικά όλα τα σημερινά τεστ Covid-19 στην ομάδα του Διαβολιτσίου

Γράφτηκε από τον

Αρνητικά είναι τα όλα τα τεστ Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι παράγοντες του Διαβολιτσίου σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας...

Την είδηση μετέφερε ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Μαντζούνης με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Να θυμίσουμε πως τα σημερινά τεστ έγιναν ύστερα από την ύπαρξη πέντε κρουσμάτων κορονοϊόύ παικτών της ομάδας, οι οποίοι έχουν ήπια ή και καθόλου συμπτώματα και βρίσκονται σε καραντίνα.

“Προς ενημέρωση συγγενών, φίλων, γνωστών και απλά… περίεργων! Μετά από εξέταση για covid, βγήκα αρνητικός, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας, (παίκτες, προπονητικό team, παράγοντες) και οριστικά οι θετικοί παρέμειναν στα πέντε κρούσματα. (με πολύ ήπια έως καθόλου συμπτώματα)! Φέτος κάποιος μας (αγαπάει) πολύ και αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά όλα έχουν ξεκινήσει αρνητικά… Ενα είναι σίγουρο, ότι αυτό ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ…. Μερικοί λειτουργούν καλύτερα μέσα στις δυσκολίες!!! Υγεία σε όλο τον κόσμο και θετική ενέργεια…”, έγραψε ο Τριφύλιος προπονητής.