Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2020 10:31

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Σταμάτησαν οι προπονήσεις, αναβλήθηκε το ματς κυπέλλου με Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Σε καραντίνα είναι οι πέντε παίκτες του Α,.Ο. Διαβολιτσίου που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Απαντες δεν έχουν συμπτώματα, αλλά βάση του πρωτοκόλλου θα πρέπει να παραμείνουν κατ’ οίκον για δύο εβδομάδες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΑΟΔ υποβλήθηκαν την Τετάρτη σε τεστ, μαζί επίσης με τους παίκτες της Καλαμάτας και του Παμίσου. Τα τεστ ήταν όλα αρνητικά, αλλά η καθημερινότητα έχει αλλάξει στην ομάδα του Διαβολιτσίου. Οι ομαδικές προπονήσεις σταμάτησαν και οι αθλητές γυμνάζονται ατομικά προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Ως εκ τούτου, το ματς της Κυριακής με τον Αίαντα στη Γαστούνη θα αναβληθεί, παρότι η ΕΠΟ όρισε διαιτητές. Αυτό συνέβη διότι
η Ομοσπονδία δεν είχε ενημερωθεί ακόμα επίσημα από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το κύπελλο

Ηδη πάντως η Ομοσπονδία ανακοίνωσε χθες την αναβολή του αγώνα της Βάρδα με το Διαβολιτσι για την πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδας στις 28 Οκτωβρίου, καθώς και δύο ακόμα αναμετρήσεων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: “Τρεις αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αναβάλλονται, κατόπιν σχετικής απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, σε νέα ημερομηνία από την αρχικά ορισθείσα (28/10) θα πραγματοποιηθούν τα εξής παιχνίδια:
Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης – Εορδαϊκός
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας-Φαλανιακός
Πανβουπρασιακός-ΑΟ Διαβολιτσίου
Για τους δύο πρώτους αγώνες, η απόφαση ελήφθη διότι οι Περιφερειακές Ενότητες Κοζάνης και Καστοριάς έχουν τεθεί στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, σύμφωνα με τον
χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης. Για τον τρίτο αγώνα, η απόφαση ελήφθη κατόπιν εγγράφου του ΑΟ Διαβολιτσίου και σύμφωνα με όσα ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο”.

4 αγώνες στον 9ο όμιλο

Να σημειωθεί ακόμα ότι έχει αναβληθεί το ματς του Εθνικού Σκουλικάδου με τον Διαγόρα Βραχνέικων για την 3η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Ετσι θα διεξαχθούν την Κυριακή μόλις τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Κυριακή, 3 μ.μ.
Πάμισος- Βάρδα
Λιάρος, Σόβολος, Ισακοβίδης (Λακωνίας)
Παναιγιάλειος–Ζάκυνθος
Μπεκιάρης, Τριαντάφυλλος, Σπηλιώτης (Κορινθίας)
Τσιλιβή–Αχαϊκή
Ρηγόπουλος, Ασημακόπουλος, Κορδάς (Ηλείας)
Θύελλα– Ναυπακτιακός
Παπαγεωργόπουλος, Μαυροκορδόπουλος, Τούμπας (Αργολίδας)
Ρεπό: Παλληξουριακός